Dolar 34,2788
Euro 37,0840
Altın 3.024,37
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Ankara Sigorta Depremden Etkilenen Acentelerine Destek Oluyor

Ankara Sigorta Depremden Etkilenen Acentelerine Destek Oluyor
30 Mart 2023 12:36

Ankara Sigorta, depremde ofisleri zarar gören acentelerinin işlerini devam ettirebilmeleri için bir kampanya başlattı. “Ofisim Ofisindir” adıyla düzenlenen kampanya kapsamında Ankara Sigorta acenteleri, depremden etkilenen kardeş acentelerine kapılarını açtı.

Ankara Sigorta Depremden Etkilenen Acentelerine Destek Oluyor | 30 Mart 2023
Ankara Sigorta Depremden Etkilenen Acentelerine Destek Oluyor

Kampanya kapsamında destek verecek acente bilgilerine https://www.ankarasigorta.com.tr/iletisim/en-yakin-acente web adresi üzerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca, Ankara Sigorta Bölge Müdürlüklerinde ve Genel Müdürlükte ihtiyaç halinde Ankara Sigorta acentelerinin kullanımı için hazır masalar bulunduruluyor. Bu sayede depremden etkilenen Ankara Sigorta acentelerinin işlerini sürdürmeye devam edebilmesi ve geçim kaygılarının bir nebze olsun azalması ümit ediliyor. Desteğe ihtiyacı olan Ankara Sigorta acenteleri bağlı bulundukları Bölge Müdürlüğüyle iletişime geçmesi durumunda gerekli yönlendirmeler yapılıyor. Bu zorlu süreci, birlikte dayanışma ve destekle aşacağına inanan Ankara Sigorta ailesi, acentelerinin yanında olmaya her zamankinden daha büyük bir gayretle devam edeceğini belirtiyor.