Dolar 34,2788
Euro 37,0840
Altın 3.024,37
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Aveon Global Sigorta ITC VEGAS da Yerini Aldı

Aveon Global Sigorta ITC VEGAS da Yerini Aldı
3 Kasım 2023 01:06

Dijitalleşmenin, iş süreçlerinin ve müşteri memnuniyetinin değişmez bir parçası olduğunu her fırsatta dile getiren Aveon Global Sigorta, global çapta Insurtech alanındaki en büyük buluşma olan ITC / Insurtech Vegas fuarına üst yönetimiyle çıkarma yaptı. Dünyada sigortacılığa ve teknolojik gelişmeye liderlik eden ülke ve firmaların katıldığı fuar Insurtech yatırımlarına yön vermek isteyen sigorta şirketleri ve yan sektörlerinde çekim merkezi durumunda. 

2023 yılında acentelerine müşteri edinimi ve gelişimi açısından önemli yatırımlar yapan şirket, OZAN SuperApp ve OZAN SuperCard ile yaptığı acente ve müşteri geri kazanım kampanyaları, TESK ile yaptığı Esnaf Cüzdan APP ve whatGO projelerini fuarda sunma fırsatı buldu. Şirket önümüzdeki 2 yıl içerisinde dijitalleştirilmiş ve kolay erişilebilir ve elleçlenmiş olan 5 milyon aday müşteriyi acentelerine açmayı hedefliyor. Acente Dostu misyonunu anayasa haline getiren şirket bu adımları atarken TOBB SAİK ve diğer acente sivil toplum örgütlerini de 3ncü göz görüş alma süreçlerine katmaktadır. 

Aveon Global Sigorta ITC VEGAS da Yerini Aldı

Fuara katılarak teknik ve operasyonel iş süreçlerini ve yasal zorunlulukları olan proseslerini dijitalize ederek iş ve zaman yükünü hafifletmeyi hedefleyen şirket, kurulduğu 2 yıllık süreç içerisinde imza attığı 6 büyük proje ile de bu yöndeki kararlılığını göstermiş durumda. Hem doğaya hem de insana saygı ikilemini birleştiren şirket Vegas fuarında yeşil dönüşüm teknolojilerinin global piyasalardaki uygulanışı hakkında da görüşmeler gerçekleştirdi. Aveon Global Sigorta heyetinde Kemal Gül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.Kerim Bağdaş ve IT & Dijital Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Melek Yılmaz yer aldı.

Dünya da seçkin ve yetkin IT ve Sigorta paydaşlarını buluşturan fuar her yıl yeni katılımcıların da eşlik etmesiyle dünya da nüfus yoğunluğu açısından en kalabalık fuarların başında geliyor.  McKinsey & Company tarafından moderatörlüğü yapılan fuar online ve diğer alternatif kanallardan da gezilebilir durumda.

ETİKETLER: