Dolar 34,2634
Euro 37,0816
Altın 2.997,13
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Samsun’dan Fevzi Apaydın’a Sevgi Seli 

Samsun’dan Fevzi Apaydın’a Sevgi Seli 
1 Temmuz 2024 00:30

SAMSUN- 4 Tummuz 2025 Perşembe günü Ankara’da gerçekleşecek olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Olağanüstü kongresi öncesi Samsun’da kahvaltıda buluşan Samsunl ve ilçelerine bağlı oda başkan ve yöneticileri TŞOF Başkanı Fevzi Apaydına tam destek verdiler. 

Samsun’dan Fevzi Apaydın’a Sevgi Seli 

“Şahsıma Verilen Kıymetin Farkındayım”

Kahvaltıda Oda başkan ve yöneticilerine hitap eden TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Değerli hemşerilerim sizlerin sevgi teveccühüne mazhar oldum. Samsun İl ve İlçelerinden gelerek Genel Kurul yolunda şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı her bir Samsun Şoför Oda Başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyesine sonsuz teşekkürlerimi sunar, sevgi ve saygı ile kucaklarım. Rahatsızlıkları nedeni ile toplantımıza katılamayan fakat Yönetim Kurulu Üyelerini gönderen iki Oda Başkanıma geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Şahsıma verdikleri kıymetin farkındayım” dedi. 

Samsun’dan Fevzi Apaydın’a Sevgi Seli 

“Hiç Ayrım Yapmadan Hizmet Ettim”

Kendisinin teşkilatın içerisinden birisi olduğunu ifade eden TŞOF Başkanı Apaydın, “Ben bu teşkilatın içinden gelen birisiyim. Benim arkamdaki tek güç şoför esnafıdır. Bu güç sayesinde bu kutlu yolda başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır. Toplantımıza katılan Oda Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ayaklarına sağlık diyor, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, işlerinin rast gitmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadım, ben sizlere inandım, sizlerde bana inandınız. Çünkü, Şoförler sevdiklerini tam sever. İnandıklarına ise sonuna kadar sahip çıkar” diye konuştu.

ETİKETLER: ,