Dolar 34,2585
Euro 37,0894
Altın 3.003,80
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Kredi Kullanacaklar Yeni Yıla Avantajlı Giriyor

Kredi Kullanacaklar Yeni Yıla Avantajlı Giriyor
13 Aralık 2021 12:41

2022’ye sayılı günler kala, hediye alışverişi telaşı da başladı. Her ay binlerce ziyaretçinin kredi hesaplama araçlarını kullandığı olayinkolayi.com, yılbaşı alışverişine çıkacak olanlara birçok avantajı bir arada sunuyor.

Alışveriş öncesi ihtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlar, olayinkolayi.com isimli platforma girdiklerinde kredi ile ilgili olası masraflarını hızlıca hesaplayarak farklı gider sürprizleriyle karşılaşmadan işlemlerini kolaylıkla halledebiliyor.

Kredi Kullanacaklar Yeni Yıla Avantajlı Giriyor
Kredi Kullanacaklar Yeni Yıla Avantajlı Giriyor

Ayrıca olayinkolayi.com/blog sayfasında yer alan konut, kredi ve sigorta süreçlerine dair zengin içerikler sayesinde tüketiciler “Gelirin kaç katı kredi çekilebilir?”, “İhtiyaç kredisi için gerekli belgeler nelerdir?”, “Kredi notu düşük olanlar nasıl kredi çekebilir?”, “İhtiyaç kredisi alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?” gibi farklı onlarca soruya da yanıt bulabiliyor.

2022’ye sayılı günler kala, hediye alışverişi telaşı da başladı. Yılbaşında ihtiyaç kredisi kullanarak kendinize ve sevdiklerinize hediye almayı planlıyorsanız, olayinkolayi.com sayesinde yeni yıla avantajlı girebilirsiniz. Nasıl mı? Sitenin ziyaretçilerine sunduğu kredi asistanı hizmetini kullanarak size özel kredi tekliflerini listeleyebilir, indirim ve faiz oranlarını tek ekranda görüntüleyebilir, kredi çekmeden önce gelir-gider durumunuza göre çekebileceğiniz ideal kredi miktarını ve kredinizin dosya masrafını da kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Üstelik ihtiyaç kredinizin Kredi Hayat Sigortası’nı da olayinkolayi.com üzerinden yüzde 40’a varan indirimli yaptırabilirsiniz. Eğer kredi kullanmanın zahmetli bir süreç olduğunu düşünenlerdenseniz, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında, 0850 222 3466 numaralı Whatsapp hattı üzerinden ücretsiz destek alabilirsiniz.