Dolar 34,2585
Euro 37,0894
Altın 3.003,80
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Aveon Global Sigorta’ya Azerbaycan’dan Ziyaret

Aveon Global Sigorta’ya Azerbaycan’dan Ziyaret
23 Mart 2021 13:48

Kardeş Ülke Azerbaycan’ın Sigorta Şirketleri Birliği Statüsündeki İcbari Sigorta Bürosu İnsan Kaynakları Daire Başkanı Günel Amanova kuruluş süreci devam eden Aveon Global Sigorta A.Ş. yöneticilerini ziyaret etti. Görüşmede Amanova’yı misafir eden Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Kerim Bağdaş ve Genel Müdürü Kemal Gül ile Gmy Oya Yıldız ve Emrah Yaşar dost ve kardeş iki ülkenin sigortacılığının gelişimine yönelik işbirliğine açık olduklarını dile getirdiler.

Aveon Global Sigorta'ya Azerbaycan'dan Ziyaret

“Tek Millet İki Devlet” şiarının resmini ortaya koyan bu buluşmada, iki ülke arasındaki sigortacılığın gelişim köprüsü ve digital sigortacılık gelişmeleri dile getirildi. Türkiye’nin her anlamda Azerbaycan için önemli bir rol model olduğunu belirten Amanova, ruhsat tahsisi sonrasında Aveon Global Sigorta’yı Azerbaycan’da misafir etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Digital Sigortacılıkta önemli hedefleri olan Aveon Global Sigorta’nın inovatif hizmet ve ürünlerini Azerbaycan halkı ile buluşturma amacıyla ziyaret sözünü alan Amanova, güler yüzü ile bizlere kardeşliğin resmini bir defa daha göstermiş oldu.

Amanova, Azerbaycan’ın kurucusu Mehmed Emin Resulzade’nin “Sen bizimsin, bizimsin durdukça vücutta can; yaşa, yaşa, çok yaşa, ey şanlı Azerbaycan!” anlamlı sözü ile uğurlandı.