Dolar 34,2764
Euro 37,0675
Altın 2.999,82
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

İFHABER Danışma Kurulu Üyeleri Bayramlaştı

İFHABER Danışma Kurulu Üyeleri Bayramlaştı
14 Mayıs 2021 20:15

Finans ve sigorta sektörüne yönelik yayıncılık yapan İFHABER, sektörün en geniş katılımlı ve çok sesli danışma kurulu ile yayıncılık ilkelerini etik ve nitelikli tutmaya devam ediyor.

Danışma Kurulu üyelerinin Ramazan Bayramına yönelik temennileri İFHABER ailesinin ortak sesi olarak okurlarımız ile paylaşmaktan mutluluk duyarız.

İFHABER LOGO

Prof. Dr. Uğur Özgöker

İFHABER Danışma Kurulu Başkanı, Arel Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi, Türk – Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı

Tüm halkımızın Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Sağlıkla kalın.

Abdülkerim Bağdaş

Aveon Global Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İFHABER Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı

İFHABER Danışma Kurulundaki Değerli Dostlarım,

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bayramı sağlık ve sıhhat ile geçirmenizi temenni ederim.

Sevgi ve saygılarımla

Levent Korkut

TOBB SAİK Yönetim Kurulu Başkanı

Sevdiklerimizle doyasıya sarılıp hasret gidereceğimiz nice bayramlar dileğiyle Ramazan Bayramınızı Kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dilerim.

Ferhat Bozçelik

DMW Diplomatlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı

Pandemi nedeni ile İslam Aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifi her ne kadar buruk geçse de, yakın bir zaman içinde sağlıklı, temizliğimize dikkat ederek hayatımıza daha güzel devam edeceğimizi yürekten inanmaktayım.

Bu vesile ile İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle Kutlar, ailenizle birlikte sağlıklı mutlu, huzurlu daha nice güzel günler geçirmenizi dilerim.

Azat Erdemir

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilat Başkanı

Dostluğu, sevgiyi, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliği en sıcak şekilde hissedeceğimiz, ülkemizin ve dünyamızın etkisi altında kaldığı bu hastalıktan kurtulma umuduyla Ramazan Bayramımız Mübarek olsun.

Mustafa Şişman

HAK-İŞ Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı

İsrail’in Filistinli kardeşlerimize gösterdiği zalimane tutum asla kabul edilebilir değildir. Yılladır devam eden bu tutumun bir an önce sona ermesi ve Filistinli kardeşlerimizin huzur ve sükût içerisinde bayramı idrak etmelerini diliyoruz.

Bu vesile ile Tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla tebrik eder, Barış ve Kardeşliğimizin hâkim olduğu sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

Jülide Çilingir

İFHABER İletişim Başkanı

Türk – Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası Genel Sekreteri, DMW Avrupa Diplomatlar Birliği Genel Sekreteri

Sağlık ve sıhhatimizin yerinde olduğu, sevdiklerimize sarılamasak bile kalbimizde ki yerlerinin daha da güçleneceği, yüzlerin güldüğü ve umutların dua ile yeşerdiği bir bayram dilerim. Tüm milletimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Emrah Yaşar

Aveon Global Sigorta A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı

İFHABER Danışma Kurulu Üyesi

Önce sağlık ve sonra da sağlık diliyorum. Ramazan bayramınızı sevinçle ve huzurla karşılamanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Dr. Öğr Üyesi Nihat Gümüş

İbn Haldun Ünv. Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi

Tüm İFHABER Ailesinin bayramını tebrik eder, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara sağlık ve huzurla erişmenizi temenni ederim.

Sema Tüfekçiler

Kadın Sigortacıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı KASIDER

Sağlığın en önemli değer olduğu günümüzde, Bayramlardaki coşkumuz, büyüklere saygımız, miniklere sevgimiz, kaybettiğimiz kıymetlilerimizi rahmetle anmamız elbette uzaktan da olsa, duygusu kalpten de yakındır, Ramazan Bayramı hepimize esenlik ve refah getirsin inşallah.

Yelda Yazıcı Yaşar

Bankacılık / Finans Hukukçusu

Sevdiklerinizle; sağlıkla, huzurla, özgürce, barış içerisinde maskesiz ve mesafesiz bayramlaşmaların yaşandığı bayramlar dilerim.

Esra Dursun

Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Görevlisi

Şu günlerde hayatın ve pandeminin tüm acımasızlığına inat güzel bir bayram yaşayın inşallah. Çocukların şeker toplayabileceği, yaşlıların ellerinin öpüleceği, şehit annelerine yenilerinin eklenmediği, sevgi evlerinde hiçbir çocuğun ailesiz kalmadığı, yaşlıların gözlerinin yollara bakakalmadığı güzel bayramlar diliyorum hepinize.

Tutunacağız hayatın tüm dallarına, sımsıkı, inadına ve sevgiyle birlikte.

Yalçın Metin

SAİS Genel Başkanı

Kişisel ikballerden uzak, Sektörün ikbali üzerine çalışan bütün paydaşlarımızın bayramı mübarek olsun.

Sedat İyidemir

SAİS Yönetim Kurulu Başkan V., MÜSİAD Sigorta & Risk Komitesi Üyesi

Değerli İFHABER Ailesi, 

Ramazan bayramınızı tebrik eder, bayramın başta Filistin olmak üzere tüm alem-i İslam’a hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

Öğr. Gör. Mehmet İsel 

SAİS Genel Sekreter V., Bandırma Onyedi Eylül Ünüversitesi Öğretim Görevlisi

Sizlerin ve de çok değerli ailelerinizin mübarek Ramazan Bayramınızı hasletten kutluyor, dünya ve milletçe atlatmakta olduğumuz bu sıkıntılı pandemi günlerinde, sizlere sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimi sunuyorum. Sevgiyle kalın… 

Av. Ahmet Tavlı

İFHABER Danışma Kurulu Üyesi, DMW Diplomatlar Birliği Hukuk Müşaviri

Hep bir arada kutladığımız, sevgi dolu, mesafesiz bayramlara kavuşmamız dileğiyle Ramazan Bayramınız Kutlu olsun

Mehmet İlik

Avrupa Yazarlar Ve Düşünürler Birliği Başkanı

Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, küre-i Arz’da vukuu bulan zalimliğin son bulmasına, İslamin Dünya’ya; sevgi, hoşgörü ve esenlikle hâkim olmasını, insanlık onurunu incitmeyen güzel insanların Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

ETİKETLER: ,