Dolar 34,2764
Euro 37,0675
Altın 2.999,82
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

TESK ve Aveon Global Sigorta’dan Önemli İş birliği

TESK ve Aveon Global Sigorta’dan Önemli İş birliği
19 Kasım 2022 06:11

Ülkemizin en köklü ve kalabalık meslek gurubu olan esnafımızın en üst kurumu olan TESK ve Aveon Global Sigorta arasında bir süredir devam eden görüşmeler tamamlanarak hayata geçirildi. Buna göre 2.5 milyonu aşkın esnaf ve birinci derece aile yakınları bir çok sigorta ürününde özel indirimler elde edecek. İşbirliği için Aveon Global Sigorta İstanbul Genel Merkezini ziyaret eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Genel Sekreter Sinan Özkan ve Basın Müşaviri Ahmet Okumuş Aveon Global heyeti ile esnaf-sanatkar ve çalışanlarına yönelik uygulanacak sigorta çeşitliliği ve indirimler hakkında görüş alışverişinde bulundular.  

TESK ve Aveon Global Sigorta’dan Önemli İş birliği | 19 Kasım 2022

Sektörün genç oyuncularından olmasına rağmen özellikle esnaf-sanatkâr ve çalışanlarına yönelik projeler geliştirme ve branşlaşma konusunda önemli adımlar atan Aveon Global Sigorta, esnafın en temel sigorta ihtiyaçları olan; Kasko, konut ve Tamamlayıcı sağlık sigortalarında önemli avantajlar sunuyor. İş birliği hakkında konuşan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın ülke ekonomisinde ki gücüne ve etkisine değinerek, “TESK olarak sigorta poliçelerinde esnaf-sanatkarlarımıza, çalışanlarına ve yakınlarına fayda ile birlikte ek avantajlar getiren projelerin her zaman destekçisiyiz. Esnafın ihtiyaçlarını doğru tespit ederek çözüm bulmak konusunda üstün gayret gösteren Aveon Global Sigorta yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çünkü, esnafımızın sigortada sadece prim değil aynı zamanda hizmete de hassasiyeti var. Geliştirilen ve kurulan bu hizmet ağı ve Esnaf Sigortacılığı alanında ihtisaslaşmanız ayrı bir önem taşımaktadır.

“Esnaf Özel Hizmeti Hak Ediyor”

TESK ve Aveon Global Sigorta’dan Önemli İş birliği | 19 Kasım 2022

Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül, kuruldukları ilk günden beri Esnaf dostu şirket olduklarının altını çizerek şunları dile getirdi, “Esnaf ve kobilerin özel gruplar olması sebebiyle özel hizmeti hak etmektedirler. Aveon Global olarak tüm ürünlerimizde mutlaka esnafa özel avantajlar sağladık. Prim avantajının yanı sıra hizmet alımında da esnafın beklentisini dikkate aldık.”