Dolar 34,2634
Euro 37,0816
Altın 2.997,13
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Metlife Cepte Çekiliş Kampanyasının Talihlileri Belli Oldu

Metlife Cepte Çekiliş Kampanyasının Talihlileri Belli Oldu
15 Aralık 2022 16:41

MetLife Türkiye müşterilerinin MetLife Cepte mobil uygulamasıyla tanışması ve kolaylıklarını deneyimlemesi için düzenlenen çekiliş kampanyasının talihlileri belli oldu. Noter huzurunda halka açık olarak yapılan çekilişle belirlenen kazananlar, 13 Aralık’ta metlife.com.tr adresinden duyuruldu.

MetLife Emeklilik ve Hayat’ın 1 Ekim–30 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlediği MetLife Cepte çekiliş kampanyasının kazananları belirlendi. MetLife Cepte uygulamasını indiren ve giriş yapan MetLife müşterilerinin 1 çekiliş hakkıyla katılabildiği kampanya ile 10 kişi “Apple iPhone 13 Pro 128 GB” ve 10 kişi “Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128 GB” akıllı telefonun sahibi oldu.

Metlife Cepte Çekiliş Kampanyasının Talihlileri Belli Oldu | 15 Aralık 2022

MetLife Cepte çekiliş kampanyası hakkında konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, “Müşterilerimizin yaşamlarına hız ve kolaylık katma amacıyla tasarladığımız ‘MetLife Cepte’ uygulamamızın tanıtımı kapsamında bir çekiliş düzenledik. Yenilikçi uygulamamızın gördüğü yoğun ilgiden çok memnunuz. Ücretsiz MetLife Cepte uygulamasını kullanarak kampanyaya katılan 20 şanslı müşterimiz, akıllı telefonlar kazandılar. Sürekli gelişen teknolojinin bize sunduğu fırsatları değerlendirerek yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimizin kullanımına sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Çekilişi kazanan talihlilerin günlük hayatın her anında yanlarında bulunduracakları hediyelerini keyifle ve iyi günlerde kullanmalarını diliyorum. MetLife Cepte’nin sunduğu avantajlı hizmetler ile müşterilerimizi memnun etmeye devam edeceğiz” dedi.

2022’nin son çeyreğinde hayata geçen MetLife Cepte, sigorta ve bireysel emeklilik alanlarındaki finansal uygulamaların temel işlevlerine sahip olmasının yanı sıra önemli yenilikçi dijital çözümler sunuyor. MetLife müşterileri, dijital çağın gerekliliklerine uyum sağlayan MetLife Cepte mobil uygulamasına hem iOS hem de Android cihazlarından erişebiliyor.