Dolar 34,2634
Euro 37,0816
Altın 2.997,13
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Aveon Global Sigortadan Çiftçi ve Üreticiye Büyük Destek

Aveon Global Sigortadan Çiftçi ve Üreticiye Büyük Destek
21 Haziran 2023 13:09

Tarsim-Tarım Sigortalarında 2023 yılı içerisinde en hızlı büyüyen şirketler arasında yer alan Aveon Global Sigorta tarım sigortalarında hızını kesmeden ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. 

Geleneksel tarım ürünleri ile de acente ve müşterilerini Haziran 2023 tarihinden itibaren buluşturacak olan şirket, 10 ürün çeşidi ile çiftçi dostu misyonunu da güçlendirmeyi hedefliyor.

Aveon Global Sigorta Tarım Sigortaları Müdürü Gül Topçuoğlu, Aveon Global Sigorta’nın tarım sigortalarına yaklaşımını, tarım sigortaları üzerinden gelecek planlarını ve yeni tarım sigortası ürünlerinin detaylarını anlattı.

Aveon Global Sigortadan Çiftçi ve Üreticiye Büyük Destek

‘’Aveon Global Bitkisel Ürün Sigortalarını piyasaya sunmadan önce ulusal ve uluslararası çapta ciddi reasürans çalışmaları gerçekleştirdik. Bir yandan da acentelerimiz ve çiftçilerimiz ile de görüşerek onların istek ve beklentilerine uygun ürünleri masaya yatırdık. 1 yıldır faaliyette olan şirketimizin Tarsim ile başlayan tarım sigortaları üretimi yaklaşık 6 ay olmasına karşın toplamda 80 Milyon TL’yi aşkın Tarsim Tarım üretimi ile adımızdan söz ettirdik. Sıra da ise ÇKS kaydı olmayan veya zorunlu tutulmayan çiftçi ve üretici dostu ürünleri geliştirmeye gelmişti. 

Teknik ve pazarlama ekiplerimizle çok kısa sürede çiftimizin yüzünü güldürecek ürünlerimizi tamamladık. İlk poliçemizi de 20 Haziran tarihinde düzenlemenin gururunu yaşıyoruz. Tüm Türkiye de 1.100 acentemiz ile çiftimizin taleplerini karşılamaya bugünden itibaren devam edeceğiz.

Aveon Global Sigortadan Çiftçi ve Üreticiye Büyük Destek

İlk kurulduğumuz günden beridir hep dediğimiz gibi Acente Dostu bir şirket olan Aveon Global Sigorta olarak artık Çiftçi ve Üretici dostu misyonunu da hakkıyla taşıyacağımıza inanıyoruz. Ülkemize ve üreticilerimize hayırlı olsun’’ Aveon Global Sigorta Tarım Müdürümüz Gül Hanım, dün İpsala Paşaköy’de Geleneksel Tarım Sigortalarını tanıttı. Köy Muhtarı Şaban Bilir ve Mustafa Sen’e poliçe keserek ilk başlangıcı yaptı. Gül hanım, ’Çok büyük ilgi vardı, çiftçiler böyle bir ürüne ihtiyaçları olduğunu, veraset nedeniyle olsun, hazine arazileri olması nedeniyle olsun ÇKS çıkaramadıkları için ürünlerini sigortalayamadıklarını belirtmenin yanında, Ticaret odası başkanının bizzat ürünümüzle ilgilenmesi, ürünümüzün duyurusunu da tüm üreticilere ve üyelere mesaj göndererek bilgilendirmesi ve destekleri için ayrıca teşekkür ederiz.’’ diyerek sözlerine son verdi.