Dolar 34,2348
Euro 37,1523
Altın 3.011,15
BİST 8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Melek Yılmaz: Hedefimiz Dijital Sigortacılıkta Öncü Olmak!

Melek Yılmaz: Hedefimiz Dijital Sigortacılıkta Öncü Olmak!
5 Aralık 2023 15:43

Dijital sigortacılığın uluslararası öncülerinin katılımı ile gerçekleşen ‘’Digital Insurance MENA 2023’’ 27-29 Kasım tarihlerinde Dubai de gerçekleştirildi. Uluslararası birçok sigorta ve teknoloji sektörü temsilcisinin yanında yatırımcılarında bu alandaki Ar-Ge çalışmalarına kaynak da olan etkinlik geniş katılımcı sayısı ile de sektörünün öncüleri arasında. Dijitalleşme konusunda önemli adımlar atan Aveon Global Sigorta, etkinlikte IT & Dijital Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Melek Yılmaz tarafından temsilci edildi. Etkinlikte konuşan Melek Yılmaz, Türkiye de ki dijitalleşen sigortacılığın gelişimi ve Aveon Global Sigortanın uygulamalarından ve başarılarından söz etti. 

Melek Yılmaz: Hedefimiz Dijital Sigortacılıkta Öncü Olmak!

Basına konuşan Yılmaz, MENA 2023’ün dijitalleşen sigortacılık ve sigortacılığın gelişim mimarisi açısından büyük önem taşıdığında değindi. Ülkemizde dijitalleşme ve sigortacılığın iki ayrı fakat birbirini tamamlayan unsurlar olduğunu belirten Yılmaz, bu iki kavramı buluştururken acenteleri de dahil edecek uygulamaların vazgeçilmez olduğunu vurguladı. Her fırsatta Acente Dostu misyonuna sımsıkı sarıldıklarının altını çizen Yılmaz, MENA 2023 de ele alınan konulardan önemli bulduklarını 2024 yılı planlamasına dahil edeceklerini belirtti. Ülkemiz sigorta sektörünün dijitalleşme konusunda dünya ile yarışır durumda olduğunu MENA 2023 de bir defa daha gördüklerini belirten Yılmaz, Türk Sigorta Sektörünün dijitalleşmesinde öncü sigorta şirketi olmayı hedeflediklerinin de altını çizdi.

Aveon Global Sigorta 2023 yılı başında aldığı kararla Dijital Dönüşümü başlatarak Sektörün deneyimli isimlerinden Melek Yılmaz’ı ekibine dahil etmiştir. Yerel dijital dönüşüm iş ortakları haricinde global çaptaki en büyük iki etkinlik olan ITC VEGAS 2023 ve son olarak da MENA 2023 de yerini alarak bu alandaki çalışmaları ile sektörün çıtasını da en üste taşıyarak iddialı olduğunu bir defa daha göstermiş oldu.