Dolar 34,2329
Euro 37,1277
Altın 3.009,16
BİST 8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

A. Kerim Bağdaş: 2023’de Hasar Süreçlerimizi Geliştirmek İçin Sektör Ortalamasının Üstünde Yatırım Yaptık!

A. Kerim Bağdaş: 2023’de Hasar Süreçlerimizi Geliştirmek İçin Sektör Ortalamasının Üstünde Yatırım Yaptık!
19 Ocak 2024 17:42

Sektörün dinamik şirketlerinden Aveon Global Sigorta AGS hizmet noktalarını devreye almasıyla beraber hasar onarım süreçlerinde ciddi bir değişime imza attı. Diğer yandan 2023 yılında hasar ekiplerini, alt yapısını geliştiren şirket yaptığı yatırımlarla gelecek 5 yılın hasar operasyon modelini de oluşturmuş oldu. Konu hakkında basına demeç verem Yönetim Kurulu Başkan Yrd. A. Kerim Bağdaş şöyle dedi;

Aveon Global Sigorta AGS
Aveon Global Sigorta AGS
  • “ Yeni bir şirket olarak üretim ile arka operasyonları “ yani bunun %80-85 ilk kısmını hasar yönetim süreci oluşturduğu üzere “ önemli yatırımlar yaparak önümüzdeki 5 yıl boyunca, üretim ve müşteri artışlarını da baz alarak -buna uyumlu- bir alt yapıyı oluşturduk.
  • Bunun en önemli unsuru olan insan kaynağında ciddi deneyimlere sahip hasar ekipleri oluşturduk. Saha ve araştırma deneyimi olan bu ekipleri özellikle tercih ettik. Bunun yanında onların kullandıkları software ve hardware teknolojileri günümüzün ötesinde standartlara getirdik. Bununla beraber bazı adımlarda ise robotik tabanlı otomotize edilmiş, hem acente hem de müşteriye büyük kolaylıklar sağlayan modülleri hayata geçirdik.
  • Tüm bunları işletecek ekiplerimizin çalışma konforunu da düşünerek yeni genel müdürlük ofisimizde onların; ses, algı ve duyumlarını koruyan ve rahat çalışmalarını sağlayan ofis ortamı tahsis ettik. Bunu tamamlayıcı yan birim olarak; müşteri memnuniyeti odaklı, müşteri etkileşim merkezimizi de kurarak uçtan uça değişime önemli yatırmalar yaptık.
  • Yılın başında da en güçlü kasımız olmaya aday, AGS hizmet noktalarını tüm Türkiye de 136 lokasyonda açarak sigortalılarımıza yeni bir seçenek sunarak “ müşteri memnuniyetini farklı bir boyuta taşıdık “
  • İki yıl gibi çok kısa bir geçmişe sahip olan Aveon Global Sigorta olarak kısa zamanda büyük yol kat ettik. Yaptığımız yatırımların “ hasar yönetimine getirdiği katkıyı” yılın ikinci çeyreğinden itibaren acente ve müşterilerimiz daha güçlü şekilde hissedeceklerdir.

Şunu unutmasınlar ki geçen yıldan daha başarılı bir “Aveon Global Sigorta “ onların her türlü sorusunu cevaplamaya ve kahvemizi içmeye her zaman bekliyor.