Dolar 34,2634
Euro 37,0816
Altın 2.997,13
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yalçın Metin: “Acente Dostu” Olan Aveon Global Sigortayı Kutlarız

Yalçın Metin: “Acente Dostu” Olan Aveon Global Sigortayı Kutlarız
20 Ocak 2024 14:46

Aveon Global Sigorta Antalya Bölge açılışına görüntülü katılarak tebriklerini sunan SAİS – Sigorta Acenteleri İşverenleri Sendikası Başkanı Yalçın Metin şunları dedi. Aveon Global Sigorta sektörümüzde şu ana değin acente lehine yapılan en büyük projeye imza atarak “ Acente Dostu” olduğunu bizlere gösterdi.. Ticaret Bakanlığı Ve TESK öncülüğünde hayata geçirilen proje ile 2,5 milyon esnaf ve bunların birinci derece yakınları olan yaklaşık 7 milyon luk bir kitle acentelere açıldı. Hiç bir acenteye Ayrıcalık verilmeden, 81 ilde ki tüm acentelerimize açılan bu kaynağı iyi kullanmak boynumuzun borcu olmuştur. Ticaret Bakanlığımızın ve TESK in bu projeye öncülük ederek esnaf ile beraber acente meslektaşlarımıza da fayda sağlayan bu projenin mimarı olan Aveon Global üst yönetimine SAİS ve tüm acente meslektaşlarımız adına sonsuz teşekkürler ederiz. Bunun diğer şirketlere de örnek olmasını arzu ederiz.

Yalçın Metin: “Acente Dostu” Olan Aveon Global Sigortayı Kutlarız

Bu vesileyle Antalya Bölge ofisinin açılışı sebebiyle tüm ekibi yürekten tebrik eder, bölgemize ve acentelerimize başarılar dilerim.

Benzer projelerin devamında SAİS olarak da üzerimize düşen görevi yapmaya da hazır olduğumuzun da altını çizerek sözlerime son vermek isterim.