Dolar 34,2764
Euro 37,0675
Altın 2.999,82
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Aveon Global Antalya Bölge Müdürlüğü Ofisi Açılışı Büyük İlgi Gördü

Aveon Global Antalya Bölge Müdürlüğü Ofisi Açılışı Büyük İlgi Gördü
21 Ocak 2024 01:00

Aveon Global Sigorta Antalya Bölge Müdürlüğü ofisini yoğun bir acente katılımı ile açılışını yaptı. Şehrin merkezinde bulunan ve modern mimari örneklerinden olan iş merkezinde bulunan ofis, Antalya dahil 6 ilin yönetiminden sorumlu olarak faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.

Açılış kurdelesini TESK’e bağlı Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş yaptı. Açılışta basına konuşan Dere, TESK’in tarihinde bir ilk olarak bir sigorta şirketi esnafımıza bu denli geniş kapsamlı çalışma yaparak ciddi bir finansal yatırımla Esnaf Cüzdan App ve Esnaf sigorta indirimlerini hayata geçirmiştir. Türkiye de bulunan 2,5 milyon esnafımız ve ilimiz özelinde de Birliğimize bağlı 105 bini aşkın esnafımız adına kendilerine teşekkür eder bölge ofisimizin hayırlara vesile olmasını dilerim “dedi. Dere’nin ardından Basına demeç veren Genel Müdür Kemal Gül ise şunları dedi:

Aveon Global Antalya Bölge Müdürlüğü Ofisi Açılışı Büyük İlgi Gördü | 21 Ocak 2024

Antalya ve çevre illerimizin daha çok etkin yönetilmesi ve acentelerimize en hızlı şekilde hizmet vermek için bölgemizi açtık. Yoğun acente ve basın ilgisinden son derece memnunuz, ayrıca Birlik Başkanımızın övgü dolu sözlerini tüm acentelerimizle beraber kabul ediyoruz, teşrifleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kurulduğumuz ilk günden beridir ‘acente dostu’ misyonumuzu ve bunu tamamlayan projelerimizi ve yatırımlarımızı hızla yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Edindiğimiz misyonun öneminin farkında olarak çok çakıştık ve başarılı sonuçlarını bugün burada olan acentelerimizin yoğun ilgisinde ve şirketimizden duydukları gurur ve memnuniyetlerinden görmekten kıvanç duyduk.

Acentelerimizi saha da birebir ve yanlarında desteklerken diğer yandan sorun ve isteklerini, diledikleri zaman şirketimiz tüm üst yönetimine aynı anda ve online olarak iletecekleri “Acente iletişim” platformunu birkaç ay içerisinde açacağımızı da şimdiden müjdeleriz.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş ise şunları dedi:

Aveon Global Antalya Bölge Müdürlüğü Ofisi Açılışı Büyük İlgi Gördü | 21 Ocak 2024

Biz “Acente Dostu” olmayı bugün yaptığı işlerle ispatlayan bir şirket olarak planladığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. 2 yılı doldurmak üzere olduğumuz şu günlerde:

  • Deneyimli İnsan kaynağımız, üstün teknolojimiz,
  • TESK başta olmak üzere 100’e yakın kurumsal kanal ve projemiz ile,
  • 7 Bölge Müdürlüğümüz, en önemlisi ise Global ve güçlü sermaye yapımız ve bunun bize kazandırdığı vizyonumuzla; Acentelerimiz ile beraber büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz.
  • Hep söylediğimiz ve söz verdiğimiz gibi; Aveon Global Sigorta Acenteleri her zaman ayrıcalıklı oldu ve olmaya devam edecektir “

Kurumsal projelerin ve pazarlama faaliyetlerinin artarak devam edeceği ve bunları tüm acentelerimize açarak onların “müşteri edinimlerini” artırma noktasında her türlü desteğe devam edeceklerini belirten Aveon Global Sigorta CMO’su Emrah Yaşar, 2024 yılında acentelerinin dijital pazarlama kaslarını güçlendirecek birçok yeniliği de gündemlerine aldıklarının altını çizdi.

Aveon Global Antalya Bölge Müdürlüğü Ofisi Açılışı Büyük İlgi Gördü | 21 Ocak 2024

Açılış gün boyunca sürerken açılışa katılan acentelerle basına verilen demeç, video ve fotoğraf çekimleri ile etkinlik devam etti. Açılışa katılan şirket üst yöneticileri de acentelerle birebir görüşmeler yaparak 2024 yılı ürün ve üretimleri konusunda yeni anlaşmalara imza attılar.

Aveon Global Antalya Bölge Müdürlüğü Ofisi Açılışı Büyük İlgi Gördü | 21 Ocak 2024

Davetlilerle birebir ilgilenen ekip üyeleri; Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Handan Demir, Teknik ve Hasardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oya Yıldız, Sağlıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Kandemir ve IT ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Melek Yılmaz, son derece başarılı geçen ve yoğun katılımla gerçekleşen açılış sebebiyle Bölge Müdürü Murat Ersöz ‘e başarılar dilediler.

Aveon Global Antalya Bölge Müdürlüğü Ofisi Açılışı Büyük İlgi Gördü | 21 Ocak 2024