Dolar 34,2589
Euro 37,0868
Altın 3.004,07
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

 Müşteri Memnuniyetinin Güvencesi ‘’Ortak Alan Sigortası‘’ Oldu

 Müşteri Memnuniyetinin Güvencesi ‘’Ortak Alan Sigortası‘’ Oldu
9 Ağustos 2024 00:49

Kapadokya’da konakladığı otelden çıkarken, görevlilerin temizlik sonrası girişe bıraktığı paspasa basınca kayarak yere düşen, yaralanan müşteri hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonucu belinde kırık olduğu belirlenen müşteri ameliyata alınarak tedavi oldu. Müşterinin Hastane giderleri kaldığı otelin ortak alan poliçesinin üçüncü şahıslara karşı mali mesuliyet teminatı devreye girerek karşılandı. 
Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Bağdaş Bey’e sorduk.
Kerim Bey, Sigorta Sektöründe Müşteri Memnuniyetinin Önemi Nedir?
‘’Müşteri memnuniyeti, daha yüksek marka itibarı elde etmenize, sorunları çözmenize, müşteri kaybının önlenmesi ve memnun müşteri ile sürdürebilir ivme ile ilerlemenize olanak tanımaktadır. Sadece bizim sektör için değil, ulusal, uluslararası rekabetinde yoğun olduğu her sektörde müşteri memnuniyetini önem arz etmektedir. Aveon global sigorta olarak müşteri memnuniyeti müşteri stratejilerimizin odak noktasındadır. Müşteriniz memnun değilse hiçbir pazarlama kampanyası ve promosyon size yardımcı olmayacaktır.
McKinsey ‘in araştırmasına göre, mutsuz bir müşteri yaşadığı deneyimi 9 ila15 kişi ortalamasında anlatmaktadır. Bu zamanda sosyal mecranın yoğun kullanımı ve bilginin en hızlı aktığını göz önünde bulundurursak yüzbinlerce kişiye mutsuz müşteri deneyimi aktarılmaktadır. Bu da İşletmenizi doğrudan etkileyen bir durumdur. Yeni Müşteri edinmenin maliyeti, mevcut müşterilerinizi elinizde tutmaktan 6-7 kat daha fazlaya çıkması dolayısıyla da müşteri memnuniyeti önem kazanmaktadır. Memnun müşteri size sadıktır. Her koşulda yanınızda olurlar. Sizi önemser ve sahiplenirler. Bu sebeple hala en iyi pazarlama müşteri memnuniyetidir.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.