Dolar 34,2544
Euro 37,1000
Altın 3.014,95
BİST 8.858,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK Toplantısına Başkanlık Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşan MYK toplantısına başkanlık ederek önemli gündem maddelerini değerlendirecek. Toplantı, partinin geleceği ve stratejileri açısından kritik bir öneme sahip.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK Toplantısına Başkanlık Edecek
12 Ağustos 2024 07:30

Gündem

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde önemli bir toplantıya başkanlık edecek. Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, partinin geleceği ve güncel meseleler üzerinde fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek. Toplantı, Ankara’da saat 14.00’te başlayacak.

Ekonomi ve Finans

  • Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin işgücü istatistiklerini yanı sıra ciro ve ticaret satış hacim endekslerini açıklayacak. Bu veriler, ekonomik durumun ve işgücü piyasasının değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Açıklama Ankara’da saat 10.00’da yapılacak.
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 yıl (728 gün) vadeli sabit kuponlu devlet tahvilinin ilk ihracını gerçekleştirecek. Bu işlem, devletin finansal kaynaklarını artırma ve mali istikrarı sağlama yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Dünya ve Diplomasi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları ve İsrail-Lübnan sınır hattındaki gerilim uluslararası kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Bölgedeki gelişmeler, hem insani krizleri derinleştiriyor hem de siyasi istikrarı tehdit ediyor. Bu konular, Gazze, Kudüs ve Beyrut’ta yakından izleniyor.