Dolar 34,2300
Euro 37,0585
Altın 3.003,92
BİST 8.850,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Günün Öne Çıkan Etkinlikleri ve Ekonomi Raporları

Günün öne çıkan etkinlikleri ve ekonomi raporlarını keşfedin. Sektördeki son gelişmeler, önemli organizasyonlar ve ekonomik veriler hakkında bilgi alarak gününüzü daha verimli geçirin.

Günün Öne Çıkan Etkinlikleri ve Ekonomi Raporları
18 Ağustos 2024 01:30

Günün Programı

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul Salonu’nda düzenlenecek olan TBMM Filistin Konulu Olağanüstü Toplantısı‘na katılacak. Ayrıca, Beytepe’deki Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi‘nde gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenine de iştirak edecek. Bu önemli etkinlikler Ankara’da, sırasıyla 15.00 ve 18.30’da düzenlenecek.

2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile önemli bir ikili görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmenin ardından Abbas, TBMM Genel Kurulu’na hitap edeceği olağanüstü oturumu yönetmekle görevli olacak. Bu faaliyet TBMM’de, 14.00 ve 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Ekonomi ve Finans

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık para ve banka istatistiklerini açıklamanın yanı sıra, Temmuz ayına ilişkin uluslararası rezervler ve döviz likiditesine dair verileri de kamuoyuyla paylaşacak. Bu veriler, piyasa dinamikleri açısından büyük önem taşımaktadır.