Dolar 34,2544
Euro 37,1000
Altın 3.014,95
BİST 8.858,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Yeni Audi Q5: Modern Tasarım ve Gelişmiş Performans

Yeni Audi Q5, modern tasarımı ve gelişmiş performansıyla sürüş deneyiminizi zirveye taşıyor. Konfor, teknoloji ve zarafetin mükemmel birleşimiyle tanışın. Audi Q5 ile her yolculuk bir keyif!

Yeni Audi Q5: Modern Tasarım ve Gelişmiş Performans
4 Eylül 2024 09:00

Yeni Audi Q5: Modern Tasarım ve Gelişmiş Teknolojilerle Yenilendi

Yeni Audi Q5: Modern Tasarım ve Gelişmiş Teknolojilerle Yenilendi

Haber Merkezi – Audi, sevilen SUV modeli Q5’i 2025 model yılı için yeniliklerle donattı. Göz alıcı dış tasarımı ve iç mekandaki lüks ayrıntılarıyla dikkat çeken yeni Q5, rakiplerine meydan okuyor. İkonik Audi stilini sportif ve zarif bir görünümle birleştiren yeni Q5, tamamen yenilenen tasarımıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Yeni Audi Q5: Modern Tasarım ve Gelişmiş Performans

SADECE BENZİNLİ VERSİYON GELDİ

Yeni Audi Q5 ve daha yüksek performans sunan SQ5 versiyonları, yalnızca benzinli motor seçenekleriyle satışa sunulacak. Ancak, ilerleyen dönemlerde şarj edilebilir hibrit versiyonların da geleceğine dair söylentiler mevcut.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Audi, Q5 modelinin başarısını sürdürmek adına dört silindirli motorda bazı iyileştirmeler gerçekleştirdi. Standart Q5, 2.0 litrelik turboşarjlı motoru sayesinde 268 beygir gücü sunuyor. Performans odaklı SQ5 ise, 3.0 litrelik turboşarjlı V6 motor ile 362 beygir gücü ve 550 Nm tork üretiyor. Yeni yedi vitesli çift kavramalı şanzıman, Q8 modelinde kullanılan sekiz vitesli geleneksel otomatik şanzımanın yerini aldı.

İç mekana baktığımızda ise modern detaylar dikkat çekiyor. Ortada yer alan 14.5 inçlik büyük bilgi-eğlence ekranı, kullanıcı dostu bir deneyim sunarken, sürücünün tam karşısında bulunan 11.9 inçlik gösterge ekranı da sürüş bilgilerini anlık olarak sunuyor.

Yeni Audi Q5: Modern Tasarım ve Gelişmiş Performans

YENİ AUDI Q5 FİYATI

Yeni Audi Q5, Avrupa’da 52.300 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Türkiye pazarına ne zaman geleceği konusunda ise henüz net bir bilgi mevcut değil. Audi Q5’in performansa odaklanmış SQ5 versiyonu ise 82.900 eurodan başlayan fiyatlarla alıcı bulacak.