Dolar 34,2589
Euro 37,0868
Altın 3.004,07
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bettina Orlopp Commerzbank’ın Yeni CEO’su Olacak

Bettina Orlopp, Commerzbank’ın yeni CEO’su olarak atanmıştır. Finans sektöründeki deneyimi ve liderlik becerileriyle bankanın geleceğini şekillendirecek. Detaylar ve Orlopp’un vizyonu hakkında bilgi alın.

Bettina Orlopp Commerzbank’ın Yeni CEO’su Olacak
25 Eylül 2024 11:00

Bettina Orlopp, Commerzbank’ın Yeni CEO’su Olacak

Bettina Orlopp, yakın gelecekte Commerzbank’ın CEO’su olarak göreve başlaması bekleniyor. Şu anda bankada CFO olarak görev yapan Orlopp, bu ay 2025’in sonunda CEO’luk görevinden ayrılacağını açıklayan Manfred Knof’un yerine geçecek. Orlopp, yaptığı açıklamada, “Etkili bir stratejimiz olsa da, önümüzde önemli görevler var” şeklinde ifade etti. Commerzbank, 25 binden fazla kurumsal müşterisi ve 42 binden fazla personeli ile Alman ekonomisinin temel taşlarından biri olarak kabul ediliyor.

HSBC’nin Tarihinde Bir İlk: Kadın CFO Adayı

HSBC Holdings Plc, 159 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın finans direktörü atamayı düşünmekte. Pam Kaur, küresel bankacılık sektöründeki en önemli pozisyonlardan biri için birçok üst düzey yönetici arasında öne çıkıyor. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan kaynaklara göre, 60 yaşındaki Baş Risk ve Uyumluluk Sorumlusu Kaur, Georges Elhedery’nin 2 Eylül’de Noel Quinn’in görevini devralarak Avrupa’nın en büyük kredi kuruluşunun CEO’su olmasıyla boşalan CFO rolü için en güçlü aday olarak görülmekte.

  • Diğer potansiyel adaylar arasında:
    • Küresel bankacılık ve piyasalar başkanı Greg Guyett
    • Strateji ve kurumsal geliştirme grup başkanı Willard McLane
    • HSBC’nin Avrupa ve Batı Piyasaları CFO’su Kavita Mahtani