Dolar 34,2589
Euro 37,0868
Altın 3.004,07
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bank of America Hesap Erişim Sorunları Üzerine Açıklama

Bank of America hesap erişim sorunları hakkında kapsamlı bir açıklama. Kullanıcıların karşılaştığı yaygın problemler, çözüm önerileri ve destek hizmetleri hakkında bilgi edinin. Sorunlarınızı hızlıca çözmek için gerekli adımları öğrenin.

Bank of America Hesap Erişim Sorunları Üzerine Açıklama
3 Ekim 2024 07:30

Bank of America, çarşamba günü bazı müşterilerin hesaplarına ve bakiye bilgilerine erişimde zorluklar yaşadığını duyurdu. Banka, yaşanan sorunların nedenine dair herhangi bir açıklama yapmazken, “Bu sorunlar üzerinde çalışmalar devam ediyor ve büyük ölçüde çözüme kavuşturuldu. Yaşanan aksaklıktan dolayı tüm müşterilerimizden özür dileriz.” şeklinde bir ifade kullandı.

Downdetector verilerine göre, kullanıcılar, Bank of America’nın çevrimiçi ve mobil bankacılık hizmetleri ile ATM erişimi konusunda sorunlar yaşadıklarını yerel saatle 12.30’da (TSİ 19.30) bildirmeye başladılar. Sosyal medya platformlarında da bu problemleri dile getiren birçok kullanıcı, hesaplarına giriş yapamadıklarını veya hesap bakiyelerinin sıfır olarak göründüğünü belirtti.

  • Sosyal medya üzerinden gelen şikayetler artış gösterdi.
  • Birçok müşteri, hesaplarına erişim sağlayamadığını ifade etti.
  • Bazı kullanıcılar, hesap bakiyelerinin hatalı bir şekilde sıfır olarak gösterildiğini rapor etti.

Bank of America, bu tür sorunların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemleri alacağını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutacağını taahhüt etti.