Dolar 34,2589
Euro 37,0868
Altın 3.004,07
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Honda’nın Ekim Ayına Özel Civic Sedan ve HR-V e:HEV Fırsatları

Honda, Ekim ayına özel Civic Sedan ve HR-V e:HEV modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Şimdi bu etkileyici tasarımlar ve yenilikçi teknolojilerle dolu araçları keşfedin, avantajlı kampanyalardan yararlanın!

Honda’nın Ekim Ayına Özel Civic Sedan ve HR-V e:HEV Fırsatları
7 Ekim 2024 09:00

Honda’dan Ekim Ayına Özel Fırsatlar

Honda'dan Ekim Ayına Özel Fırsatlar

Honda, hem şehir yaşamının gereksinimlerine uygun tasarımıyla dikkat çeken Civic Sedan hem de yenilikçi hibrit teknolojisiyle öne çıkan HR-V e:HEV modellerinde ekim ayına özel cazip satın alma seçenekleri sunuyor. Honda’nın en çok tercih edilen modellerinden biri olan Civic Sedan, benzinli ve ECO versiyonlarında, tüm donanım seviyelerinde ekim ayına özel indirimlerle tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Civic Sedan’da, benzinli ve ECO versiyonları için 105.000 TL’ye varan nakit indirimleri ile müşterilere avantaj sağlanıyor.

Honda HR-V ve e:HEV

Honda’nın elektrifikasyona geçiş sürecinde önemli bir yer tutan hibrit ailesinin güçlü temsilcisi makyajlı HR-V e:HEV modelinde de bu ay için özel kredi kampanyaları bulunuyor. Makyajlanan HR-V e:HEV modelinin Elegance donanımında 140 bin TL, Style+ donanımında ise 160 bin TL’lik nakit indirimleri mevcut. Ayrıca, Advance donanımına özel olarak 170 bin TL nakit indirimi sunulmakta.

HR-V e:HEV modelinde 350 bin TL’ye kadar kredi kullanımında %2,99 faiz oranı ile 12 ay vade seçeneği de tüketicilere sunuluyor. Bu fırsatlar, Honda’nın müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirlediğini bir kez daha gösteriyor.