Dolar 34,2613
Euro 37,0549
Altın 3.012,23
BİST 8.779,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Opel, Yeni Combo Elektrik Modelini Türkiye’de Tanıttı

Opel, Türkiye’de yeni Combo elektrik modelini tanıttı. Sıfır emisyonlu sürüş deneyimi, geniş iç hacmi ve modern tasarımıyla dikkat çeken bu elektrikli araç, çevre dostu ulaşımın geleceğini şekillendiriyor.

Opel, Yeni Combo Elektrik Modelini Türkiye’de Tanıttı
10 Ekim 2024 00:00

Haber Merkezi

Haber Merkezi

Opel, ticari araç segmentinde önemli bir adım atarak tamamen elektrikli yeni Combo modelini Türkiye pazarına tanıttı. Sessiz, emisyonsuz ve çevre dostu bir sürüş deneyimi arayan profesyoneller ve aileler için mükemmel bir seçenek olan Combo Elektrik, birçok dikkat çekici özellik barındırıyor.

YENİ OPEL COMBO ELEKTRİK NELER SUNUYOR

Yeni Combo, tamamen elektrikli bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Hafif ticari sınıfında yer alan bu model, hem aileler hem de iş odaklı kullanıcılar için son derece uygun bir alternatif sunuyor. Yeni Combo, yalnızca Edition donanım seviyesi ile tek versiyon olarak Türkiye’de satışa sunulmuş durumda. Ayrıca, kullanıcıların tercihine göre mavi ve yeşil olmak üzere iki yeni ek renk seçeneği de mevcut.

Combo Elektrik, 136 beygir gücü (100 kW) ve 270 Nm tork üreten güçlü bir elektrikli motora sahip. Aracın ulaşabileceği en yüksek hız ise 135 km/saat olarak belirtiliyor. Bunun yanı sıra, her biri farklı sürüş koşullarına göre optimize edilmiş üç farklı sürüş modu da sürücülere sunuluyor: Eco, Normal ve Power.

Opel’in yaptığı açıklamaya göre, yeni Combo Elektrik, tek bir şarjla 346 km’ye kadar menzil sunabiliyor. Eco modda kullanıldığında ise bu menzil, etkileyici bir şekilde 458 km’ye kadar yükseliyor.

TÜRKİYE FİYATI

Yeni Combo Elektrik (100 kW) Edition sürümünün Türkiye’deki başlangıç fiyatı 1 milyon 775 bin 900 TL olarak belirlenmiştir.

Opel, Yeni Combo Elektrik Modelini Türkiye'de Tanıttı