Dolar 34,2589
Euro 37,0868
Altın 3.004,07
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yeni Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye Pazarında Tanıtıldı

Yeni Mercedes-Benz V-Serisi, Türkiye pazarında görkemli bir lansmanla tanıtıldı. Şıklığı, konforu ve yenilikçi teknolojileri ile dikkat çeken bu model, kullanıcılarına eşsiz bir sürüş deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Yeni Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye Pazarında Tanıtıldı
16 Ekim 2024 10:30

Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye Pazarında

Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye Pazarında

Mercedes-Benz, lüks ve konforu bir arada sunan yeni V-Serisi modelini Türkiye pazarına tanıttı. Geniş bir müşteri kitlesine hitap eden bu model, aileler, eğlence tutkunları, VIP kullanıcılar ve iş dünyasındaki profesyoneller için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Yenilenen V-Serisi, modern ve şık tasarımıyla hemen dikkatleri üzerine çekiyor. Hem iç hem de dış mekanda kullanılan kaliteli kaplamalar, aracın premium hissini daha da güçlendiriyor.

V-Serisi, geniş iç hacmi sayesinde yolculara ferah ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor. Bunun yanı sıra, dinamik tasarımı ile çevik bir sürüş deneyimi de vaat ediyor.

İç Mekan Detayları

V-Serisi’nin iç mekânı, dijitalleşme odaklı gelişmiş bir görünümle dikkat çekiyor. Kokpitteki geniş ekran, gösterge paneli ve medya ekranı, kesintisiz bir cam yüzeyin altında tek bir görsel ünitede bir araya getirilmiş. Kullanıcı dostu dokunmatik ekran teknolojisi ve akıllı menü navigasyonu, sezgisel bir kullanım deneyimi sunuyor.

64 renkli ortam aydınlatması, daha kişisel ve konforlu bir atmosfer oluşturuyor. Yenilenen V-Serisi, standart olarak elektrikli sağ ve sol sürgülü kapılara sahip. Bu özellik, kullanım kolaylığını artırırken, araç içindeki konforu da üst seviyeye taşıyor.

V-Serisi, güçlü bir dizel motor olan OM654 ile donatılmış. 174 kW (237 hp) gücündeki 4 silindirli OM654 dizel motor, dinamik güç dağıtımı ve örnek niteliğindeki verimliliği ile dikkat çekiyor. Düşük gürültü ve titreşim seviyeleriyle sürüş keyfini artırıyor.

Aracın 9G-TRONIC otomatik şanzımanı, motor devrini her sürüş durumunda optimum aralıkta tutan 9 vitese sahip. Bu şanzımanın geniş yayılımı, hemen hemen her sürüş durumunda ek çeviklik ve çekme gücü sağlarken, kalkış kabiliyetini de iyileştiriyor. Avantgarde donanımda bulunan seçici sönümleme sistemine sahip Agility Control süspansiyon, sönümleme özelliklerini yol koşullarına ve sürüş durumuna göre uyarlayarak mükemmel bir sürüş konforu sağlıyor. Exclusive donanımdaki Airmatic havalı süspansiyon ise özellikle konforlu sürüş deneyimi ve zorlu arazilerdeki performansıyla öne çıkıyor.

Yeni Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye Pazarında Tanıtıldı

Türkiye Fiyatı

Yeni Mercedes V-Serisi, ülkemizde 8.675.300 TL’den başlayan fiyatlarla otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Lüks detayları ve üstün konforuyla dikkat çeken bu model, pazardaki yerini sağlamlaştırma hedefiyle öne çıkıyor.