Dolar 34,2544
Euro 37,1000
Altın 3.014,95
BİST 8.858,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

2025 Nissan Murano: Yolda Giden Bir Sığınak

2025 Nissan Murano, modern tasarımı ve konforlu iç mekanıyla yolda sizi güvenle taşıyan bir sığınak sunuyor. Güçlü performansı ve yenilikçi teknolojileri ile her yolculuğunuzu keyifli hale getiriyor. Keşfedin!

2025 Nissan Murano: Yolda Giden Bir Sığınak
18 Ekim 2024 09:30

Nissan 2025 Murano: Yolda Giden Bir Sığınak

Nissan 2025 Murano: Yolda Giden Bir Sığınak

Nissan, 2025 Murano modelini “yolda giden bir sığınak” olarak tanımlıyor. Bu yeni nesil Murano, kullanıcılarına sunduğu konfor ve teknoloji ile dikkat çekiyor. Özellikle, isteğe bağlı masajlı ön koltuklar, bu modelin ilk kez sunulan yenilikleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra, tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunulan çift 12,3 inçlik ekranlar, modern bir dijital kokpit deneyimi sağlıyor. Platnum donanım seviyesinde ise 21 inçlik jantlar, Murano tarihinde bir ilk olarak karşımıza çıkıyor. Güvenlik konusunda da iddialı olan yeni Murano, Nissan’ın Safety Shield 360 sürücü yardım paketi ile donatılmış durumda.

2025 Nissan Murano: Yolda Giden Bir Sığınak

DIŞ TASARIM: MODERN VE ŞIK

Nissan, Murano’nun tasarımında keskin hatlar ve modern bir görünüm üzerine yoğunlaşmış. Büyük açılı farlar ve aşırı zıt açılar yerine, daha ince farlar ve simetrik bir ön ızgara tercih edilmiş. Geniş ve gülümseyen yüzüyle V-Motion temasını vurgulayan Murano, yeni Kicks modelini de akıllara getiriyor. 2025 Murano’nun iç mekanında da köklü değişiklikler yapılmış. Çift 12,3 inçlik ekranlar, dijital ve dokunmatik kontrollerin ön planda olduğu modern bir kokpit sunarak sürücü ve yolcular için konforlu bir deneyim sağlıyor.

GÜÇ AKTARMA ORGANLARI: CVT’YE VEDA

2025 Murano, tamamen yeni bir güç aktarma organı ile donatılmış. Eski V6 motor ve CVT şanzıman yerine, Nissan’ın 2.0 litrelik değişken sıkıştırmalı turbo dört silindirli motoru ve dokuz vitesli otomatik şanzıman kullanılıyor. Bu motor, 241 beygir gücü ve 352 Nm tork üretiyor. Önceki modele göre 19 beygir gücü daha düşük olsa da, tork değeri 29 Nm artırılmış. Standart olarak önden çekişli olan Murano’da, dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.

2025 Nissan Murano: Yolda Giden Bir Sığınak

FİYAT VE ÇIKIŞ TARİHİ

2025 Nissan Murano’nun fiyatlandırması henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak, satışların 2025 yılının başlarında başlaması bekleniyor. Bu yeni modelin piyasaya girmesiyle birlikte, SUV segmentinde rekabetin daha da kızışması öngörülüyor.