Dolar 34,2617
Euro 37,0456
Altın 3.013,19
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

WWE’nin 2025 Kadrosu

WWE’nin 2025 kadrosu, heyecan verici yeni yetenekler ve veteran yıldızlarla dolu. Bu içerikte, gelecek yıl ringde göreceğimiz en güçlü karakterleri, onların hikayelerini ve potansiyel çatışmalarını detaylı bir şekilde keşfedin.

WWE’nin 2025 Kadrosu
19 Ekim 2024 00:02

WWE, her yıl olduğu gibi, 2025 kadrosunda da hayranlarını heyecanlandıracak yeni yüzler ve efsanevi isimlerle dolup taşıyor. Genç yetenekler ve deneyimli yıldızlar, ringdeki yerlerini almak için sabırsızlanıyor. İşte, WWE’nin 2025 kadrosunda öne çıkan isimler!

Yenilikçi Yıldızlar

2025 yılı, WWE için genç yeteneklerin parlayacağı bir yıl olacak. İşte bu yıl ringde göreceğimiz bazı yeni isimler:

  • Jade Cargill – Kadın güreşinde yeni bir ikon olmaya aday!
  • Solo Sikoa – The Bloodline’ın yeni yüzü!
  • Odyssey Jones – Güçlü yapısıyla dikkat çeken bir diğer genç yetenek!

Deneyimli İsimler

Yeni nesil ile birlikte, ringde tecrübelerini konuşturacak eski şampiyonlar da geri dönüyor. İşte 2025 kadrosunda yer alacak bazı efsaneler:

  • John Cena – Ringdeki efsane dönüşü!
  • Becky Lynch – Kadın güreşinin en büyük isimlerinden biri!
  • Edge – Emekli olmadan önceki son şansı!