Dolar 34,2585
Euro 37,0894
Altın 3.003,80
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

AEW’nin 2025 İsim Listesi

AEW’nin 2025 isim listesi, yeni yetenekleri, sürpriz transferleri ve gelecekteki yıldız adaylarını detaylı bir şekilde inceliyor. Profesyonel güreş dünyasına dair en güncel bilgileri ve öngörüleri keşfedin.

AEW’nin 2025 İsim Listesi
20 Ekim 2024 00:00

2025 yılı, AEW (All Elite Wrestling) için heyecan verici bir dönem olma yolunda. Genç hayranlar için, bu yıl bambaşka bir mücadele dünyası bekliyor. AEW, yeni isimlerle güçlenirken, mevcut yıldızlarını da parlatmaya devam ediyor. İşte, bu yıl ringlerde görmeyi beklediğimiz bazı heyecan verici isimler:

Yeni Yüzler

AEW, her sene olduğu gibi, yeni yetenekleri keşfetmek için çalışmalara devam ediyor. İşte 2025 yılında ringlerde görmeyi umduğumuz yeni yüzler:

  • Jasper “Yıldırım” Johnson – Hızlı hareketleri ve güçlü tekniği ile dikkat çeken genç bir yetenek.
  • Elena “Şimşek” Garcia – Kadın güreşinde devrim yaratacak potansiyele sahip bir isim.
  • Rico “Kral” Martinez – Etkileyici fiziği ve karizmatik stiliyle kalabalıkları coşturacak.

Geri Dönüş Yapan Yıldızlar

AEW’de bazı sevilen isimlerin geri dönüş yapması bekleniyor. Hayranları, bu yıldızların ringlerdeki performanslarını tekrar görmek için sabırsızlanıyor:

  • Max “Yıldız” Steele – Uzun bir aradan sonra sahalara dönüyor.
  • Sara “Savaşçı” Thompson – Güçlü ve cesur stiliyle ringleri sallamaya hazırlıklı.

Unutulmaz Anlar

Bunlar sadece birkaç isim! 2025 yılında AEW’de gerçekleşecek unutulmaz anlar ve heyecan dolu maçlar, genç hayranlar için unutulmaz bir deneyim sunacak. Herkesin favorisi olmaya aday bu isimlerle, güreş dünyası bir kez daha hareketlenecek!

ETİKETLER: , , , ,