Dolar 34,2589
Euro 37,0868
Altın 3.004,07
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Uluslararası Diplomatlar Birliği’nden İBB Zabıta Dairesi Başkanı’na Ziyaret

Uluslararası Diplomatlar Birliği’nden İBB Zabıta Dairesi Başkanı’na Ziyaret
24 Ekim 2024 00:46

DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği Başkanı Ferhat Bozçelik ve beraberindeki heyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Dairesi Başkanı Metin Alper’i ziyaret etti.

İBB Zabıta Dairesi Başkanı’nı makamında ziyaret eden heyette DMW Başkanı Ferhat Bozçelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Sürücü ve Zühre Eraşık, iş insanı Hacı Güçlü yer aldı.

Son derece samimi havada gerçekleşen ziyarette, Başkan Ferhat Bozçelik, DMW’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Almanya Şansölyesi Olaf Scholz’un son Türkiye ziyaretine değinen Bozçelik, Türkiye-Almanya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi adına yakın zamanda gerçekleştirecekleri projelerden bahsetti. Dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da kamu düzenini ve huzuru tesis etmekle görevli olan İBB Zabıta Teşkilatının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öncesinde Trabzon Emniyet Müdürü ve Türkiye’nin Hartum Büyükelçiliğinde İçişleri Müşaviri görevlerinde bulunan İBB Zabıta Dairesi Başkanı Metin Alper, DMW Başkanı Ferhat Bozçelik ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Uzun yıllardır Uluslararası Diplomatlar Birliği’ni ve Başkan Ferhat Bozçelik’i tanıdığını belirten Alper, “Avrupa Birliği’nin en saygın kuruluşlarından biri olan DMW’nin başarılı çalışmalarını takdir ediyorum. Diplomatik çalışmalarının yanı sıra gerçekleştirdiği ekonomi zirveleri ile hem Türkiye’ye hem de KKTC’ye yabancı yatırımların çekilmesinde büyük katkısı bulunmaktadır. Avrupa Birliği’nde ülkemizi yakışır bir şekilde temsil eden Başkan Ferhat Bey’e ve değerli yönetime bizler de her zaman destek vermeye hazırız, onların özverili çabaları çok kıymetli” dedi. 

Ziyaretin sonunda DMW Başkanı Bozçelik, İBB Zabıta Daire Başkanı Alper’e iş birliği sertifikası takdim etti. Sertifika takdim töreni fotoğraf çekimiyle sona erdi.