Dolar 34,2863
Euro 37,0253
Altın 3.028,14
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C

Hyundai Motor Company, Marka Değerini Artırıyor

Hyundai Motor Company, yenilikçi stratejileri ve kaliteli ürünleri ile marka değerini artırıyor. Sürdürülebilirlik, teknoloji ve müşteri memnuniyetine odaklanarak otomotiv sektöründe öne çıkmayı hedefliyor.

Hyundai Motor Company, Marka Değerini Artırıyor
27 Ekim 2024 10:30

Hyundai Motor Company, marka değerinin 23 milyar dolara ulaştığını ve Interbrand’in 2024 yılı “En İyi Global Markalar” listesinde 30. sırada yer aldığını gururla duyurdu. Bu önemli başarı, Hyundai’nin global otomotiv sektöründeki yükselişinin ve marka gücünün bir yansıması olarak değerlendirilmektedir.

Hyundai Motor Company, Marka Değerini Artırıyor

Son beş yıl içerisinde, Hyundai marka değerinde %63’lük bir artış elde ederek dikkat çekici bir başarıya imza attı. Bu yükselişte, Hyundai’nin “İnsanlık İçin İlerleme” marka vizyonu ve özellikle IONIQ model serileri ile dünya genelinde etkisini artırma çabaları önemli bir rol oynamıştır.

IONIQ MODELLERİ VE ÖDÜLLER, BAŞARININ TEMEL TAŞLARI

Hyundai, IONIQ modelleri ile “Dünya Otomobil Ödülleri”nde liderliği kimseye kaptırmayarak başarısını pekiştirmiştir. Bu başarı, sadece ödüllerle sınırlı kalmayıp, J.D. Power, Red Dot ve IF Design gibi prestijli kuruluşlardan alınan ödüllerle de desteklenmiştir. Hyundai, marka etkisini genişletmek ve global pazardaki konumunu güçlendirmek için çeşitli stratejik girişimlerde bulunmaktadır.

Hyundai Motor Grubu İnovasyon Merkezi Singapur’un (HMGICS) tamamlanmasının ardından, şirketin geleceğe yönelik vizyonu doğrultusunda Metaplant America (HMGMA), Ulsan’daki elektrikli araç tesisi ve Suudi Arabistan’daki yeni fabrika gibi yatırımlara hız kesmeden devam etmektedir. Bu yatırımlar, Hyundai’nin global gücünü güvence altına alarak, geleceğin mobilitesine yön verme hedefini desteklemektedir.

Global bir marka danışmanlık firması olan Interbrand, her yıl büyük şirketleri inceleyerek sıralamalarını oluşturmaktadır. Hyundai’nin bu listelerdeki yükselişi, markanın global pazardaki itibarını ve müşteri nezdindeki algısını güçlendirmektedir.