Dolar 34,2606
Euro 37,1138
Altın 3.015,90
BİST 8.852,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

GAMA Holding, Mayıs – Haziran 2020 Bülteni

GAMA Holding, Mayıs – Haziran 2020 Bülteni
11 Temmuz 2020 11:30
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
200 MW HARTHA ÜNİTE-1 TERMAL GÜÇ İSTASYONU REHABİLİTASYON PROJESİ 2019 Ekim ayında başlanan 200 MW Hartha Ünite-1 Termal Güç İstasyonu Rehabilitasyonu Projesinin yapım işleri %70 seviyesine ulaştı. GAMA Güç Sistemleri ve Mitsubishi Hitachi Güç Sistemleri (MHPS) tarafından üstlenilen yenileme işlemi tamamlandığında santralin çalışma ömrünün 10 yıla kadar uzatılması amaçlanıyor. Hartha Termal Enerji Santrali Projesi, elektrik kesintilerinin sıklıkla yaşandığı bölge için önemli bir güç kaynağı olacak. Proje videosunu izlemek için lütfen tıklayınız.
Tıklayınız
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
450 MW RADES-C PROJESİ GAMA Güç Sistemleri tarafından anahtar teslim (EPC) yapımı üstlenilen 450 MW RADES C Kombine Çevrim Güç Santralinin genel proje ilerlemesi Haziran 2020 sonu itibarıyla %96,5’e ulaştı. Güç santralinin devreye girmesiyle Tunus’un artan enerji tüketim ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. RADES ekibimize başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET 22 Haziran 2020 tarihinde GAMA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tunçata, GAMA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya Yücel Özden, GAMA Holding Hukuk Müşaviri Bora Kaya ve GAMA Holding Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Erbil, Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Erkan İbiş’i GAMA Eğitim Vakfı adına makamında ziyaret ettiler. GAMA Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ziya Telatar’ın da bulunduğu ziyarette Ankara Üniversitesi GAMA Meslek Yüksek Okulu için gelecekte yapılacak projeler ve öğrencilere sağlanabilecek katkılar konuşuldu.
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
GATES ENERJİ’DEN ECZACILARA İNDİRİM Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini derinden hissettiğimiz COVID-19 salgını içerisinde sağlık zincirinin en önemli halkalarından biri olan Eczacılarımızın gösterdikleri çaba, mücadele ve çalışma azmi için GATES Enerji olarak minnettarız. 2020 yılının başında Türk Eczacıları Birliği ile yapılan indirim protokolünün yanında bu zor süreçte her gün kesintisiz hizmet veren Eczacılarımıza bir nebze olsun destek olabilmek ve teşekkür edebilmek amacıyla Nisan ve Mayıs dönemi faturalarında uygulanan mevcut indirimli fiyatlarına ek olarak %4 indirim uyguladık. 
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
ODTÜ TASARIM FABRİKASINDAN DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ GAMA Enerji olarak üniversiteler ile yapılan iş birlikleri kapsamında, ODTÜ Tasarım Fabrikası ile 2020 Bahar Döneminde farklı disiplinlerden gelen akademisyenler ve öğrenciler ile ikinci projemizi hayata geçirdik. Yaklaşık 3 ay süren bu serüvende GAMA Enerji için çalışan ‘Smartera Takımı’nın öğrencileri ile dijitalleşmeyi ele alarak geleceğin enerji şirketini tasarlamaya çalıştık. Pandemi sürecinde de online mentorluk ve teknik destekle devam ettiğimiz bu çalışmalar neticesinde Smartera Takımı blok zincir tabanlı bir dönüşüm projesinin temellerini atmayı başardı. DTS Spring ’20 döneminin kısa videosunu izlemek için tıklayınız. 
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
YENİ NESİL GAMA & ZOOMLION 53X-6RZ Yeni nesil GAMA & ZOOMLION 53X-6RZ modelimizin satışları daha önce de yol, köprü ve tünel inşaatlarında kullanmak üzere beton pompalarımızı tercih eden Fernas İnşaat’a yapıldı. Endüstri 4.0 disiplini ile üretilen modelimiz net 53 metre yüksekliğe çıkabilen ve 6 bomlu yapısı ile sektöründe rakipsizdir. Patentli Eco-Pumping sistemi ile rakiplerine göre %30 varan yakıt tasarrufu sağlayarak kullanıcı dostu olmasının yanı sıra atmosfere daha az gaz salınımı yaparak çevrenin korunmasına katkı sağlar. Daha fazla bilgi için www.gama.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
GAMA BİNASI ISO 50001 ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMİ GAMA Merkez Ofis Binası kapsamında, GAMA Holding, GAMA Güç Sistemleri ve GAMA Endüstri adına yürüttüğümüz ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi 25-26 Haziran 2020 tarihlerinde belgelendirme firması TÜV Nord tarafından denetlendi. ISO 50001 standardının binamızdaki uygulamaları online kontrol edilerek başarıyla tamamlandı ve üç yıl geçerli olacak denetim sertifikalarımız yenilendi.  Sürdürülebilir bir gelecek için, GAMA olarak ve bireysel olarak farkındalığımız artırılarak, enerji verimliliği ve tüketim azaltma ile ilgili çalışmalarımız devam edecektir.  GAMA ENERJİ ISO 50001 DENETİMİ 2020 yılı GAMA Enerji ve bağlı firmaları kapsamında 22-24 Haziran 2020 tarihleri arasında 42 belge için BV tarafından uzaktan gerçekleştirilen “Entegre Yönetim Sistemi 2. Ara kontrol (EYS)” ve ‘’Enerji Yönetim Sistemi 1. Ara Kontrol (EnYS)” dış denetimleri başarı ile tamamlandı. Bu süreçte OHSAS18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim sisteminin ISO 45001 geçişi de gerçekleştirilmiş olup yerinde tetkiklerin 2020 Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
HEDEFİMİZİ TUTTURDUK! Dünyamızda sürdürülebilir bir gelecek için enerji verimliliğinin önemi gün geçtikçe artıyor. 2013 yılından bu yana enerji verimliliğini artırmak amacıyla GAMA Merkez binamızda ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi uygulanıyor. Bu doğrultudaki çalışmalarımız sonucunda 2019 yılı içinde bir önceki yıla göre elektrik tüketimini % 14,9, doğal gaz tüketimini %4 oranında azaltarak 2019 yılı hedeflerimizi tutturmuş olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. GAMA Ailesine bu konudaki destekleri ve hassasiyeti için teşekkür ediyoruz.
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
GAMA OLARAK COVID-19’A KARŞI NE TEDBİRLER ALDIK? Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVID-19 salgınına karşı GAMA olarak gelişmeleri yakından takip ediyor ve 2020 Mart ayı başından itibaren gerekli tüm önlemleri alarak iş sürekliliğimizi sıkıntıya sokmadan süreci sağlıkla atlatmaya gayret ediyoruz. İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu olarak risk durumunu düzenli olarak değerlendirerek ihtiyaç görülen yeni tedbirleri hızlı bir şekilde uygulamaya sokuyoruz. Normalleşme süreci ile birlikte maalesef vakaların arttığını gözlemliyoruz. Bu durum bize tedbirlere uymak konusunda daha hassas olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. GAMA olarak çalışma ortamlarımızın, şantiyelerimizin ve santrallerimizin düzenli olarak dezenfekte edilmesine, bina girişlerinde ateş ölçümüne, el dezenfektanı kullanımına, yurt dışı seyahat kısıtlamalarına, ziyaretçi ve yüz yüze toplantı kısıtlamalarına, her ortamda sosyal mesafeyi sağlayacak tedbirleri  almaya ve uygulamaya devam ediyoruz. Bu dönemi her hangi bir sağlık problemi yaşamadan geçirebilmek için tüm çalışanlarımızın maske kullanımı, el hijyeni ve sosyal mesafe kurallarından kesinlikle taviz vermemelerini bekliyoruz. Bizler, tedbirlerimizi belirlerken, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı “Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi”ni kendimize referans alıyoruz. Sizler de sosyal hayatınızda temaslı olduğunuz işletmelerde ne tür önlemler alınması gerektiğini aşağıda adresini verdiğimiz rehberden takip edebilir, eviniz ve iş yeriniz dışındaki alanlarda dikkat etmeniz gereken noktaları linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. 
GAMA Holding, Mayıs - Haziran 2020 Bülteni | 11 Temmuz 2020
İŞ YERİ HEKİMİMİZDEN COVID-19 Döneminde GAMA’da Neler Yaşandı? Dünyada başlayan COVID 19 salgınının pandemiye dönüşmesiyle GAMA içinde çalışma ortam ve şartlarının düzenlenmesi gündemimize geldi. İlk iş olarak kriz yönetim kurulunu konu ile ilgili uzman personelden oluşan yönetsel birimi oluşturduk. Birbirini izleyen önemli kararlar almak zorunda kaldık. Yönetimsel ve güncel yürütmenin düzenlenmesi için işbaşı yapıldı. İlk kararımız salgının hayati öneme haiz olduğu ve doğru yönetilmesi gerektiği oldu. Yönetim Kurulu’na güncel verileri sunduk. Yönetim Kurulu son derece hızlı ve özverili davranarak uzaktan çalışma programını başlattı. Bunun altını çizmek istiyorum; GAMA Türkiye’de ilk aksiyon alan kurumlardan biri oldu. Bu yüzden adıma Yönetim Kurulu’na minnettarım. Devamını okumak için tıklayınız.
ETİKETLER: