Dolar 34,2585
Euro 37,0894
Altın 3.003,80
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Francesco Totti: Roma’nın Efsanesi, Kariyeri ve Özel Hayatı

Francesco Totti: Roma’nın Efsanesi, Kariyeri ve Özel Hayatı
9 Eylül 2024 08:21

Francesco Totti, futbol dünyasının unutulmaz isimlerinden biri olarak bilinir. Kariyerinin tamamını Roma forması altında geçiren Totti, 1992 yılında başladığı profesyonel futbolculuk kariyerini 2017 yılında sonlandırdı. Tam 25 yıl boyunca Roma’ya sadık kalarak futbol dünyasında adeta bir kulüp efsanesi haline geldi. Roma’nın en sevilen figürlerinden biri olan Totti, İtalya ve dünya futbolunun unutulmaz isimlerinden biri olarak anılmaya devam ediyor.

Totti Romad’a Kaç Yıl Kaldı?

Totti Romad'a Kaç Yıl Kaldı?

Francesco Totti, tüm profesyonel futbolculuk kariyerini doğup büyüdüğü Roma’da geçirdi. 25 yıl boyunca AS Roma formasını giydi ve 786 maçta 307 gol atarak kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Totti’nin Roma’ya bağlılığı, günümüz futbol dünyasında nadir rastlanan bir sadakat örneği olarak gösterilir.

Totti Nerenin Efsanesi?

Totti, başta İtalya olmak üzere futbol dünyasında “Roma’nın Prensi” olarak bilinir. Totti, Roma kulübü ve taraftarları için bir efsanedir. Kulübün tarihine altın harflerle adını yazdırmış olan Totti, Roma’nın en başarılı ve en sadık oyuncularından biri olarak kabul edilir. AS Roma ile kazandığı şampiyonluklar

Francesco Totti’nin Karısı Kim?

Francesco Totti'nin Karısı Kim?

Francesco Totti’nin eşi, Ilary Blasi‘dir. Blasi, İtalya’da televizyon sunuculuğu ve model olarak tanınan ünlü bir isimdir. 2005 yılında Totti ile evlenen Blasi, özellikle İtalya’da popülerlik kazanmış ve magazin dünyasında da yer almıştır. Çiftin ilişkisi yıllar boyu medya tarafından sıkça takip edilmiştir.
Francesco Totti’nin futbol kariyeri kadar özel hayatı da taraftarları ve medya tarafından büyük ilgi görmüş ve onunla ilgili haberler, futbolun ötesine geçerek geniş bir kitleye ulaşmıştır. Roma’nın efsanesi olarak bilinen Totti, hem sahadaki başarıları hem de hayatıyla iz bırakmaya devam etmektedir.

Totti Eşinden Ayrıldı mı?

Francesco Totti’nin özel hayatı da futbol kariyeri kadar ilgi çekti. Totti, 2005 yılında ünlü İtalyan televizyon sunucusu Ilary Blasi ile evlendi. Ancak çiftin evliliği 2022 yılında sona erdi. 17 yıllık evlilikleri boyunca üç çocukları olan Totti ve Blasi’nin ayrılığı, İtalyan medyasında büyük yankı uyandırdı.