Dolar 34,2617
Euro 37,0456
Altın 3.013,19
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Alfa Romeo Junior, Tasarım Ödülü’nü Kazandı

Alfa Romeo Junior, özgün tasarımıyla Tasarım Ödülü’nü kazanarak otomotiv dünyasında önemli bir başarıya imza attı. Bu ödül, markanın yenilikçi yaklaşımını ve estetik anlayışını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Alfa Romeo Junior, Tasarım Ödülü’nü Kazandı
5 Eylül 2024 10:30

Alfa Romeo Junior, Tasarım Ödülü’nün Sahibi

Alfa Romeo Junior, Tasarım Ödülü'nün Sahibi

Yeni Alfa Romeo Junior, Alman AUTO ZEITUNG dergisinin okuyucularından aldığı oylarla, ‘Küçük Otomobiller/Şehir Otomobilleri/Kompakt Otomobiller’ kategorisinde ‘Tasarım Ödülü’nü kazanmayı başardı. Uluslararası otomotiv basınına kısa süre önce tanıtılan bu yenilikçi model, toplamda 63 farklı otomobil arasında bu prestijli ödüle layık görüldü.

ALFA ROMEO JUNIOR’IN SUNDUĞU ÖZELLİKLER

Yeni Alfa Romeo Junior, markanın köklü tasarım felsefesini başarılı bir şekilde yansıtmakta. Bu modelin tasarım dili, hem estetik hem de işlevselliğin mükemmel bir birleşimini sunan ikonik ‘Coda Tronca’ (kesik kuyruk) gibi, Alfa Romeo’nun güçlü mirasına dayanan unsurları içeriyor.

Özellikle, efsanevi Giulia TZ gibi ikonik otomobillere duyulan saygının bir ifadesi olan ‘Coda Tronca’, aynı zamanda daha yüksek hız, çeviklik ve verimlilik için gerekli olan üstün aerodinamik özellikleri de barındırıyor.

Alfa Romeo Junior’ın ilk versiyonu olan Leggenda, 1920’lerin ve 1930’ların Alfa Romeo spor otomobillerini anımsatan, italik yazı ile tasarlanmış Alfa Romeo logosunu taşıyan şık siyah ön ızgarasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

İtalyan zarafetini yansıtan iç mekan ise, titizlikle düşünülmüş detayları, mükemmel döşeme kalitesini ve sportif bir tasarımı bir araya getirerek sürücülerine ve yolcularına eşsiz bir deneyim sunuyor.