Dolar 34,2613
Euro 37,0549
Altın 3.012,23
BİST 8.779,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

BYD, Paris Otomobil Fuarı’nda SEALION 7’yi Tanıttı

BYD, Paris Otomobil Fuarı’nda SEALION 7’yi tanıtarak otomotiv dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Çevre dostu teknolojileri ve yenilikçi tasarımıyla SEALION 7, geleceğin ulaşım çözümlerine ışık tutuyor.

BYD, Paris Otomobil Fuarı’nda SEALION 7’yi Tanıttı
15 Ekim 2024 09:30

Çinli otomotiv devi BYD, 2023 Paris Otomobil Fuarı’nda merakla beklenen ‘SEALION 7’ modelinin Avrupa’daki tanıtımını gerçekleştirdi. 2022 Paris Otomobil Fuarı’nda Avrupa pazarındaki ilk önemli çıkışını yapan BYD, bu yıl iki yıl içerisinde elde ettiği hızlı büyümeyi de kutlama fırsatı buldu.

Fuar alanında sergilenen SEALION 7, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Yüksek performansı, pratikliği ve dinamizmi bir araya getiren bu model, sportif SUV tasarımıyla da göz doldurdu. Avrupalı kullanıcılar için özellikle tasarlanan SEALION 7, tamamen elektrikli ve şarj edilebilir hibrit motor seçenekleriyle sunulacak. Bu model, BYD’nin ‘Okyanus Serisi’ içerisinde DOLPHIN, SEAL ve SEAL U modellerinin ardından gelen en yeni üyesi olma özelliğini taşıyor.

BYD SEALION 7 NELER SUNUYOR?

BYD, Paris Otomobil Fuarı'nda SEALION 7'yi Tanıttı

  • Dört tekerlekten çekişli versiyonu ile 0-100 kilometre/saat hızlanmasını sadece 4,5 saniyede tamamlayarak performansını kanıtlıyor.
  • 230 kilovatta kadar hızlı şarj desteği sunarak, uzun mesafeli yolculuklar için ideal bir seçenek oluşturuyor.
  • Maksimum 215 kilometre/saat hıza ulaşabilme kapasitesi ile dikkat çekiyor.

BYD, kısa bir sürede Avrupa pazarındaki varlığını önemli ölçüde genişletti. İlk olarak ATTO 3, HAN ve TANG modelleri ile Avrupa’ya adım atan marka, iki yıl içinde model yelpazesini genişleterek DOLPHIN, SEAL, SEAL U ve SEAL U DM-i gibi araçlarla müşteri kitlesini artırma başarısını gösterdi. BYD, yakında bu genişleyen ürün yelpazesine SEALION 7’yi de eklemeyi planlıyor.

Global ölçekte hızlı bir büyüme kaydeden BYD, Türkiye ve Macaristan’da açılması planlanan iki yeni üretim tesisi ile büyüme stratejisini güçlendirmeyi hedefliyor. Bu tesisler, markanın Avrupa pazarındaki etkisini artırma yolunda önemli bir adım olacak.