Dolar 34,2617
Euro 37,0456
Altın 3.013,19
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Eylül Ayında Cazip Fırsatlar Sunuyor

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Eylül ayında cazip fırsatlar sunuyor! Aracınızı hayalinizdeki Mercedes-Benz ile yenileyin, avantajlı finansman seçeneklerinden yararlanın. Detaylar için hemen keşfedin!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Eylül Ayında Cazip Fırsatlar Sunuyor
9 Eylül 2024 10:00

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den Eylül Ayına Özel Fırsatlar

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, eylül ayında sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler için çeşitli cazip satın alma seçeneklerini hayata geçirdi. Bu fırsatlar, hem kurumsal müşterilere hem de bireysel alıcılara farklı avantajlar sunuyor.

GLC 180 Modeli ile Özel Faiz Oranları

GLC 180 Modeli ile Özel Faiz Oranları

GLC 180 modelinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, eylül ayında kurumsal müşteriler için 3 milyon 250 bin TL’ye kadar kredi seçenekleri mevcut. Bu krediler, 36 ay vade ile birlikte %3,70 faiz oranı ile sunuluyor.

E180 Sedan Modellerinde Avantajlar

E180 sedan modellerinde de kurumsal müşterilere özel fırsatlar bulunuyor. Mercedes-Benz Kasko tercih eden kurumsal müşteriler, eylül ayında 4 milyon 150 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor. Bu kredinin vadesi de 36 ay olup, faiz oranı %3,75 olarak belirlenmiştir.

Mercedes Vito ile Farklı Kullanım Alanlarına Uygun Seçenekler

Mercedes Vito, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Vito sahibi olmak isteyenler için, Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 4×4 çekiş tipindeki araçlarda 500 bin TL kredi için 5 ay vade ve %0 faiz avantajı sunulmaktadır. Ayrıca, %3,29 faiz oranı ile Vito 4×4 modellerinde 1 milyon TL kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerli fırsatlar da mevcut.

Sprinter ile Standart Güvenlik Özellikleri

Sprinter ile Standart Güvenlik Özellikleri

Sprinter, far ve yağmur sensörü, rüzgâr savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile öne çıkıyor. Satın alımlarda Mercedes-Benz Kasko tercih edildiğinde, 500 bin TL kredi için 5 ay vade ile %0 faiz avantajı sağlanıyor. Ayrıca, %2,89 faiz oranı ile Sprinter’ın tüm modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 1 milyon TL kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerli fırsatlar sunulmakta.

Muhammet Karal
Editör