Dolar 34,2589
Euro 37,0868
Altın 3.004,07
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

MG, Yeni Hibrit Model ZS’yi Tanıttı

MG, yeni hibrit modeli ZS’yi tanıtarak otomobil dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Çevre dostu teknolojisi ve şık tasarımıyla ZS, sürücülerine hem performans hem de konfor sunuyor.

MG, Yeni Hibrit Model ZS’yi Tanıttı
29 Ağustos 2024 11:30

Haber Merkezi MG, Hyundai Kona’ya doğrudan rakip olacak yeni hibrit modeli ZS’yi meraklılarına tanıttı. Uygun fiyatı ile dikkat çeken MG ZS, şehir içi kullanım için ideal özellikleri ve maliyet avantajıyla öne çıkıyor. Yeni MG ZS, daha keskin hatları ve modern tasarım çizgileri ile göz dolduruyor. Ön ızgarası ve far tasarımı, araca dinamik ve sportif bir görünüm kazandırıyor.

MG, Yeni Hibrit Model ZS'yi Tanıttı

Yeni MG ZS Neler Sunuyor?

MG ZS, sadece hibrit motor seçeneği ile piyasaya çıkıyor. Araçta, 101 beygir gücüne sahip 1.5 litrelik dört silindirli benzinli motor yer alıyor. Bu motora, arka koltukların altında bulunan elektrikli motor eşlik ediyor. İki motorun birleşmesiyle toplam güç 194 HP’ye kadar çıkabiliyor. 0’dan 100 kilometreye sadece 8.7 saniyede ulaşabilen otomobilin tork değeri ise 250 Nm olarak belirtiliyor.

MG, Yeni Hibrit Model ZS'yi Tanıttı

Yeni MG ZS, 12.3 inçlik büyük bir bilgi-eğlence ekranı ve 7 inçlik yüksek çözünürlüklü dijital gösterge paneli ile sürücüsüne modern bir kokpit deneyimi sunuyor. Bu özellikler, sürüş sırasında hem eğlence hem de bilgiye kolay erişim sağlıyor.

Yeni MG ZS Fiyatı

MG ZS’nin standart versiyonu 21.995 sterlin fiyat etiketine sahipken, “Trophy” isimli üst seviye donanım ise 25.000 sterlinden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Şu anda ön siparişe açılan otomobilin teslimatları ekim ayı itibarıyla başlayacak. Ancak, yeni MG ZS’nin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

MG, Yeni Hibrit Model ZS'yi Tanıttı