Dolar 34,2589
Euro 37,0868
Altın 3.004,07
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Reeder’in Yeni Elektrikli Aracı ReeV Fancy Tanıtıldı

Reeder, yeni elektrikli aracı ReeV Fancy’i tanıttı. Şık tasarımı ve çevre dostu özellikleri ile dikkat çeken bu araç, sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Detaylar için yazımızı okuyun!

Reeder’in Yeni Elektrikli Aracı ReeV Fancy Tanıtıldı
27 Eylül 2024 09:30

Reeder’in Elektrikli Araç Pazarındaki İddialı Girişi

Reeder'in Elektrikli Araç Pazarındaki İddialı Girişi

Telefon üreticisi Reeder, elektrikli araç pazarına güçlü bir adım atarak, yeni modeli ReeV Fancy ile dikkatleri üzerine çekti. Bu model, özellikle şehir içi ulaşım ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış, küçük boyutlu ve ekonomik bir alternatif sunuyor. ReeV Fancy, L6e kategorisinde yer alan bir elektrikli araç olarak karşımıza çıkıyor.

SAMSUN’DA TANITILDI

Yerli akıllı telefon üreticisi Reeder Teknoloji, ilk elektrikli aracını Samsun’daki Ar-Ge merkezinde tanıttı. Tasarımı ve teknolojisi tamamen Reeder tarafından geliştirilen ReeV Fancy, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü’nde, Reeder tarafından Ar-Ge ve teknoloji üssüne dönüştürülen eski tütün hangarlarında üretildi.

Yapılan açıklamalara göre, ReeV Fancy’nin LiFePO4 bataryası 7,5 kWh kapasiteye sahip ve sadece beş saat içerisinde tam şarj olabiliyor. Araç, 45 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor ve tam şarj ile 100 km menzil sunuyor.

REEV FANCY’NİN ÖZELLİKLERİ

  • Beyaz suni deri kaplamalı iç mekan
  • Ayarlanabilir sürücü koltuğu
  • 2+1 bölmeli renkli ön panel bardaklık
  • İki adet saklama cebi
  • Geri görüş kamerası
  • Aydınlatma özellikli sunroof
  • Ses ve ısı izolasyonu ile donatılan iç mekân

REEV FANCY TÜRKİYE FİYATI

ReeV Fancy’nin Türkiye’deki fiyatı ise 280 bin TL olarak belirlendi. Şirket, bu yeni model ile hem kullanıcı konforunu hem de çevre dostu bir ulaşım alternatifi sunmayı hedefliyor.

Reeder'in Yeni Elektrikli Aracı ReeV Fancy Tanıtıldı