Dolar 34,2585
Euro 37,0894
Altın 3.003,80
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Renault Rafale: Yeni Coupe-SUV Modeli Türkiye’de

Renault Rafale, Türkiye’de tanıtılan yeni Coupe-SUV modeliyle dikkat çekiyor. Şık tasarımı, üstün teknolojisi ve performansıyla otomobil tutkunlarını etkilemeye hazır. Rafale ile yeni bir sürüş deneyimi yaşayın!

Renault Rafale: Yeni Coupe-SUV Modeli Türkiye’de
25 Eylül 2024 09:30

Renault Rafale: Yeniliklerle Dolu Bir Coupe-SUV

Renault Rafale: Yeniliklerle Dolu Bir Coupe-SUV

Renault’un temellerini AA Austral modelinden alan yeni Rafale, geçtiğimiz yıl üzerindeki örtüyü kaldırarak otomobil severlerle buluştu. Keskin çizgilere sahip olan coupe-SUV gövde yapısıyla dikkat çeken Rafale, artık Türkiye yollarında da boy göstermeye başladı. Modern tasarım dili ile donatılmış olan bu yeni model, ileri teknoloji özellikleri ve sunduğu gelişmiş sürüş deneyimi ile kullanıcıların seyahat keyfini üst seviyelere taşıyor.

Renault Rafale: Yeni Coupe-SUV Modeli Türkiye'de

RENAULT RAFALE’NİN SUNDUĞU ÖZELLİKLER

Yeni Rafale, güncel Austral modelinde kanıtlanmış olan yüksek performans ve verimlilik oranına sahip 200 HP E-Tech hibrit güç aktarma sistemi ile D-SUV segmentinde önemli bir oyuncu olarak öne çıkıyor. Sportif ve karakteristik tasarımı, özel olarak tasarlanmış iç mekan detayları, Solarbay teknolojisine sahip cam tavanı ve 200 HP E-Tech tam hibrit motoruyla otomobil tutkunlarının ilgisini çekmesi bekleniyor. Ayrıca, sürüş deneyimini daha da keyifli hale getiren özellikleri ile dikkat çekiyor.

Yeni Renault Rafale, en son teknolojiye sahip sürüş yardımcılarından (ADAS) pazardaki en sezgisel OpenR Link bilgi-eğlence sistemine kadar CMF-CD platformunun sunduğu tüm yenilikçi özellikleri barındırıyor. Araç, ikisi yeni olmak üzere beş farklı gövde rengiyle sunulmakta; bunlar arasında ‘Saten Sedef Beyaz’ ve ‘Alpine Mavi’ öne çıkarken, ‘Alev Kırmızı’, ‘Yıldız Siyah’ ve ‘Mineral Gri’ de mevcut renk seçeneklerini oluşturuyor.

Yeni Renault Rafale’in çok modlu otomatik şanzımanla birleştirilmiş 200 HP E-Tech tam hibrit benzinli motoru, kendi sınıfında yeni standartlar belirliyor. Yakıt tüketimi (5,0 litre/100 km) ve CO2 emisyonu (107-113 g/km) (WLTP değerlerine göre) ile çevre dostu bir seçenek sunuyor. Motor, 205 Nm tork ve 130 HP (96 kW) güç üreten 3 silindirli 1,2 litre turbo beslemeli benzinli motor ve iki elektromotordan oluşmaktadır.

Renault Rafale: Yeni Coupe-SUV Modeli Türkiye'de

RENAULT RAFALE’İN TÜRKİYE FİYATI

Yeni Renault Rafale, lansmana özel 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatıyla bayilerdeki yerini almış durumda. Yenilikçi özellikleri ve modern tasarımı ile bu model, kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.