Dolar 34,2634
Euro 37,0816
Altın 2.997,13
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Tesla Model 3: Uzun Menzilli Elektrikli Araç

Tesla Model 3, uzun menzil sunan elektrikli araç özelliğiyle dikkat çekiyor. Akıllı tasarımı, yüksek performansı ve çevre dostu yapısıyla sürdürülebilir bir geleceğe adım atmak isteyenler için ideal bir seçim.

Tesla Model 3: Uzun Menzilli Elektrikli Araç
9 Ekim 2024 10:00

Tesla’nın Yeni Modeli: Model 3

Tesla'nın Yeni Modeli: Model 3

Tesla, elektrikli araç pazarında devrim yaratan modellerinden biri olan Model 3’ü, yepyeni bir boyut kazandırarak tanıttı. Şirket, 700 kilometreye kadar etkileyici bir menzil sunan yeni Model 3’ü satışa sundu. Bu gelişme, elektrikli araçların uzun yolculuklar için de güvenilir ve pratik bir seçenek olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

700 KM MENZİL

Yeni Tesla Model 3, “Long Range Real-Wheel Drive” ismine sahip. İsminden de anlaşılacağı gibi, bu model uzun menzilli ve arkadan itişli bir versiyon. Otomobilin menzil kapasitesi ise 700 km olarak belirlenmiş durumda. Bu sayede, sürücüler uzun mesafeleri rahatlıkla kat edebilecekler.

YENİ TESLA MODEL 3 FİYATI

Tesla Model 3, ABD’de 40-45 bin dolar civarında bir fiyat aralığına sahip. Ancak, yeni modelin sunduğu uzun menzil özelliği, onu Mercedes-Benz EQS gibi üst düzey elektrikli araçlarla aynı seviyeye taşımaktadır. Uzun menzilli versiyonun Birleşik Krallık’taki fiyatı 44 bin 990 sterlin olarak belirlenmiştir. Öte yandan, normalde satılan giriş seviyesi versiyonun fiyatı ise 39 bin 990 sterlin seviyesindedir.