Dolar 34,2536
Euro 37,0919
Altın 3.011,52
BİST 8.869,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Volkswagen CEO’su Thomas Schaefer’den Elektrikli Araç Stratejisi Açıklamaları

Volkswagen CEO’su Thomas Schaefer, elektrikli araç stratejilerini ve geleceğe dair vizyonunu paylaşıyor. Şirketin sürdürülebilirlik hedefleri ve yenilikçi projeleri hakkında detaylar için makalemizi okuyun.

Volkswagen CEO’su Thomas Schaefer’den Elektrikli Araç Stratejisi Açıklamaları
11 Ekim 2024 00:00

Volkswagen CEO’su Thomas Schaefer’den Elektrikli Araç Stratejisi

Volkswagen CEO'su Thomas Schaefer'den Elektrikli Araç Stratejisi

Volkswagen’in CEO’su Thomas Schaefer, markanın elektrikli araç pazarındaki konumunu güçlendirmek amacıyla yeni hedeflerini duyurdu. Schaefer, 2027 yılına kadar piyasaya sürmeyi planladıkları sekiz yeni uygun fiyatlı elektrikli araç modeli ile Volkswagen’in pazar payını yeniden kazanmayı hedeflediklerini ifade etti.

Uygun Fiyat Vurgusu

Schaefer, “Auto Motor und Sport” dergisine yaptığı açıklamada, “Araçlarımızı kârlı bir şekilde üretmeli ve uygun fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunmalıyız.” dedi. Bu açıklama, Volkswagen’in elektrikli araç segmentindeki rekabet gücünü artırma çabasının önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Ayrıca, Schaefer, ID.2 modelinin geliştirme süresinin 50 aydan 36 aya indirileceğini de duyurdu. Bu adım, Volkswagen’in elektrikli araç pazarında daha hızlı ve etkili bir şekilde yer almasını sağlamak için atılmış önemli bir stratejik hamledir.

Özellikle uygun fiyatlı modellerin ön plana çıkarılması, elektrikli araç teknolojisinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayarak çevre dostu ulaşımın yaygınlaşmasına katkıda bulunacaktır.