Dolar 34,2613
Euro 37,0549
Altın 3.012,23
BİST 8.779,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Volkswagen Passat Pro Tanıtımı ve Özellikleri

Volkswagen Passat Pro, şık tasarımı ve etkileyici özellikleriyle otomobil tutkunlarını cezbediyor. Güçlü motor seçenekleri, konforlu iç mekan ve gelişmiş teknolojilerle donatılmış bu araç, sürüş keyfini bir üst seviyeye taşıyor.

Volkswagen Passat Pro Tanıtımı ve Özellikleri
2 Eylül 2024 12:30

Volkswagen Passat Pro Tanıtıldı

Volkswagen Passat Pro Tanıtıldı

Volkswagen, merakla beklenen yeni nesil sedan modeli olan Passat Pro‘yu resmi olarak tanıttı. Özellikle Çin pazarına odaklanarak geliştirilen bu yeni model, şık tasarımı, güçlü performansı ve zengin donanım seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Passat Pro, daha uzun ve geniş bir gövde yapısına sahip. Aracın ön kısmında yer alan keskin hatlı farlar ve geniş krom ızgara, ona modern bir görünüm kazandırıyor. Yan profil, uzayan dingil mesafesi ile daha dengeli bir duruş sergiliyor. Arka bölümde ise LED stop lambaları, aracın şıklığını pekiştiriyor.

Yeni Passat Pro Neler Sunuyor?

Passat Pro’nun iç tasarımında, teknoloji tutkunlarını memnun edecek üç ekranlı bir kokpit yer alıyor. Bu ekranlar arasında 10,3 inçlik gösterge ekranı, 15 inçlik ana multimedya ekranı ve 11,6 inçlik yolcu ekranı bulunuyor. İç mekanda kullanılan 30 farklı renkte ayarlanabilir ambiyans aydınlatma, ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar ile gelişmiş masaj fonksiyonları, kullanıcılara lüks bir deneyim sunuyor.

Volkswagen Passat Pro Tanıtımı ve Özellikleri

Volkswagen’in MQB platformu üzerine inşa edilen Passat Pro, 2.0 litrelik dört silindirli turbo beslemeli TSI motoru ile 217 beygir güç ve 350 Nm tork üretiyor. Güç, yedi ileri DSG otomatik şanzıman aracılığıyla yola aktarılıyor. Şu anki bilgiler ışığında, Passat Pro’nun yalnızca Çin pazarına yönelik olarak üretileceği ve global pazarlarda satışa sunulma ihtimalinin düşük olduğu görülüyor.