Dolar 34,2585
Euro 37,0894
Altın 3.003,80
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yeni MG HS PHEV Türkiye’de Yola Çıkıyor

Yeni MG HS PHEV Türkiye’de yola çıkıyor! Modern tasarımı, güçlü elektrikli motoru ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çeken bu SUV, sürüş keyfini ve çevre dostu özellikleri bir arada sunuyor. Detaylar için hemen keşfedin!

Yeni MG HS PHEV Türkiye’de Yola Çıkıyor
1 Eylül 2024 10:00

Haber Merkezi MG, Türkiye’deki otomobil tutkunlarına sunduğu yenilikçi ve dikkat çekici modelleriyle sürekli olarak gündemde kalıyor. Çin’in en büyük otomotiv üreticisi olan SAIC Grubu’nun bünyesinde yer alan MG markası, yeni MG HS modelinin şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonunu ekim ayında Türkiye yollarında buluşturacak. Avrupa’da ilk tanıtımı geçen ay İngiltere’de gerçekleştirilen MG HS, sunduğu özellikler ve PHEV teknolojisiyle büyük ilgi uyandırmayı başardı.

Yeni MG HS PHEV Türkiye'de Yola Çıkıyor

Yeni MG HS PHEV Neler Sunuyor?

Yeni MG HS PHEV, 21.4 kWsa kapasiteli bataryası ve 55 litre yakıt deposuyla 1000 kilometreyi aşan etkileyici bir menzil sunuyor. Bu modelin en dikkat çekici özelliklerinden biri, 100 kilometreyi aşan mesafeyi tamamen elektrikli olarak, herhangi bir yakıt tüketmeden katedebilmesi. Bu sayede, şehir içi kullanımda %100 elektrikli bir sürüş deneyimi yaşarken, uzun yolculuklarda ise menzil kaygısı olmadan benzinli motoru ile rahatlıkla yol alabiliyor.

Yeni MG HS PHEV Türkiye'de Yola Çıkıyor

Yeni HS PHEV, ultra verimli hibrit sistemi sayesinde 100 kilometrede yalnızca 0.54 litre yakıt tüketimi sağlıyor. Gelişmiş yazılımı ile donatılan bu otomobil, 145 PS gücündeki 1.5 litrelik turbo benzinli motoru ve 185 PS’lik elektromotoru ile toplamda 339 beygir güç üretebiliyor. Böylece, hem performans hem de verimlilik açısından rakiplerinden ayrışıyor.

Yeni MG HS PHEV’nin Türkiye’deki satış fiyatı ise ekim ayı içerisinde açıklanacak. Otomobil severler, bu yenilikçi modelin özelliklerini ve fiyatını merakla bekliyor.

Yeni MG HS PHEV Türkiye'de Yola Çıkıyor