Dolar 34,2764
Euro 37,0675
Altın 2.999,82
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yeni Renault Twingo E-Tech Paris Otomobil Fuarı’nda Tanıtılacak

Yeni Renault Twingo E-Tech, Paris Otomobil Fuarı’nda otomobil tutkunlarıyla buluşacak. Şehir içi sürüş konforu ve çevre dostu teknolojisi ile dikkat çeken bu model, yenilikçi tasarımıyla göz dolduracak.

Yeni Renault Twingo E-Tech Paris Otomobil Fuarı’nda Tanıtılacak
11 Ekim 2024 12:00

Fransız otomotiv devi Renault, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda heyecanla beklenen yeni elektrikli aracı Twingo E-Tech’i tanıtacak. Şirket, lansman öncesinde bu otomobile ait basın görsellerini paylaştı ve modern tasarımını gözler önüne serdi.

Modern Tasarım ve Yenilikçi Özellikler

Yeni Twingo, şık LED farlar ve minimalist bir estetik anlayışıyla dikkat çekiyor. Aracın ön tamponunda büyük bir Renault logosu yer alıyor, bu da markanın kimliğini vurguluyor.

Yeni Renault Twingo E-Tech Paris Otomobil Fuarı'nda Tanıtılacak

RENAULT TWINGO E-TECH NELER SUNACAK?

Yeni Renault Twingo E-Tech Paris Otomobil Fuarı'nda Tanıtılacak

2026 yılında yollara inmesi beklenen Twingo E-Tech, ilk kez 1992 yılında tanıştığımız ikonik otomobilin modern bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Aracın yan tarafında yer alan şık siyah plastik kaplamalar, ona sportif bir görünüm kazandırıyor. Arka bölümde ise dikkat çekici LED stop lambaları ve yine büyük bir Renault logosu bulunuyor.

Bu yeni model, Renault 5 E-Tech Electric ile aynı platform üzerinde inşa edilecek ve bu iki aracın parçalarının %70’inin aynı olması planlanıyor. Böylece maliyet etkin bir üretim süreci hedefleniyor. Renault’un Slovenya’da bulunan fabrikasında üretilecek olan Twingo E-Tech’in yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 150.000 adet olarak öngörülüyor.

Henüz fiyatı hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Renault Twingo E-Tech’in 20.000 eurodan daha düşük bir fiyat aralığında olacağı tahmin ediliyor. Bu da onu elektrikli otomobil pazarında oldukça rekabetçi bir seçenek haline getirebilir.

Yeni Renault Twingo E-Tech Paris Otomobil Fuarı'nda Tanıtılacak