Dolar 34,2634
Euro 37,0816
Altın 2.997,13
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Aveon Global Sigorta’dan Kurban Bayramı Tebriği

Aveon Global Sigorta’dan Kurban Bayramı Tebriği
14 Haziran 2024 14:14

Aveon Global Sigorta Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Gül ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Bağdaş, Kurban Bayramı vesilesiyle bir demeç yayınladı.

Aveon Global Sigorta'dan Kurban Bayramı Tebriği

Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül, demecinde şu ifadeleri kullandı:

“Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın en güzel şekilde yaşandığı özel günlerden biri. Bu

vesileyle tüm halkımızın ve sigorta sektöründeki değerli çalışma arkadaşlarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutlar, bu değerli günlerde sevdikleriyle huzurlu ve güvenli anlar geçirmelerini temenni ederiz.

Aveon Global Sigorta olarak her zaman olduğu gibi, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak, sektöre yenilikler kazandırmak ve acentelerimizle birlikte büyümeyi sürdürmek adına var gücümüzle çalıştığımızı belirtmek isterim. Bu çerçevede bayram tatili sonrası yine çok daha güçlü bir şekilde ve farklı yeni projelerle acentelerimizin ve müşterilerimizin yanında olacağız.

Tüm paydaşlarımıza ve müşterilerimize gösterdikleri güven ve destek için de ayrıca teşekkür eder, Kurban Bayramı’nın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileriz.

Aveon Global Sigorta'dan Kurban Bayramı Tebriği

Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Bağdaş’ın bayram mesajı ise şu şekilde:

“Bayramın sevincini ve coşkusunu sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu önemli günler, bizlere birlik ve beraberliğin kıymetini bir kez daha hatırlatıyor. Aveon Global Sigorta ailesi olarak, halkımızın Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutlarız. Bayramın herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler, birlikte daha nice bayram heyecanı yaşamayı temenni ederiz.

Bu vesileyle, her geçen gün gelişen ve büyüyen sektörümüzün bir parçası olarak, değerli personelime ve tüm paydaşlarıma emekleri için bir kez daha teşekkür ederim. Bu anlamlı bayramın sektörümüze, milletimize, ülkemize; dostluğa, barışa ve sevgiye vesile olmasını temenni ederim.

Sigortacılık sektöründe güven ve kaliteyi ön planda tutarak en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bayram sonrasında acentelerimizi ve paydaşlarımızı sevindirecek önemli hamlelerle sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğiz.”