Dolar 34,2764
Euro 37,0675
Altın 2.999,82
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bu Yıl Sigorta Haftasına Kadınlar İmzalarını Attılar

Bu Yıl Sigorta Haftasına Kadınlar İmzalarını Attılar
9 Ekim 2024 22:05

30 Eylül tarihinde başlayan   Sigorta Haftasının birinci gününde Yüksek Topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesini 1100 katılımcı ile muhteşem bir açılış ile kutladı. Kadın Sigortacılar Derneği kadınlara armağan olarak bir Kadın Marşı da bestelettirdi. Sözlerini Hülya Cihan Yazar’ın yazdığı ve ünlü bestekar Talat Er’in bestelediği marş Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan zirvede ilk defa hep birlikte tüm katılımcılarla beraber coşku ile söylendi. 

Marşı KASIDER Başkanı Sema Tüfekçiler ve musikiye gönül vermiş olan arkadaşları; Pınar Eser, Şule Eskenazi, Ümit İlban, Timuçin Erçetingöz ve Gökhan Gülbeyaz beraber seslendirdiler. Marşın rap kısmını seslendiren genç pop yıldızımız sevgili Gökhan Gülbeyaz “Kadınlarımız için seslendirmiş olduğum bu marş benim için çok kıymetli, Sevgili Sema’ya beni de bu projeye dahil etmiş olduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Ünlü müzisyenlerden tam not alan marş için birlikte stüdyoya giren Sema TÜFEKÇİLER ve arkadaşları büyük bir coşku ile seslendirdiği marş için zirvede ilk defa gösterilen   özel bir klip de Sigorta Life sponsorluğunda hazırladılar. 

Genç Sanatçımız Gökhan Gülbeyaz, ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu. Ayrıca Leeds Üniversitesi’nde Uluslararası Pazarlama yüksek lisansı yaptı. Siyasi İletişim alanında İngilizce olarak yayınlanmış bir kitabı var. İlkokulda piyano dersleriyle başladığı müzik hayatına, polifonik koroda tenor olarak devam ederken kendi bestelerini yapmaya başladı. Uzun yıllardır Süheyla Yengi’den şan dersleri alan Gökhan Gülbeyaz, 2020 yılından bu yana kendi şarkılarını yayınlıyor.

ETİKETLER: ,